2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه بد رو 🤧

432 بازدید | 45 پست

ساختنمون همه بچه دارن رو ب رویم چهار تا داره ولی خیلی فهم دارن بالایم یدونه بیشتر نداره بچش زلزلست به شوهرم میگم اگه زلزله بیاد ما نمیفهمیم میزاره یا اخر شب ده یازده به بعد یا سر ظهر سه چهار دقیق موقعی ک برق نیست همه جا ساکته شروع میکنه فکر کنم دوچرخه هم داره پرتش میکنه رو زمین از جام میپرم یا دهنش بازه گریه میکنه 

سه چهار دفعه بیشتر تذکر دادم تو گروهم گذاشتم بس نمیکنه

چیکار کنم با طی هم به سقف زدم  باندمم روشن کردم از رو نمیرن بعد دوست ندارم بقیه رو اذیت کنم😂 

دوست ندارم دعوا کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمان نشینی همینهخیلی به صدا حساس هستیدبرید یک روستای دور

اونایی که اذیت میکنن و بچه دارن و قانون اپارتمان رو رعایت نمیکنن  برن یه روستای دور نه کسی که ساکت تو خونش نشسته اپارتمان قانون داره دوست عزیزم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

آپارتمان نشینی همینهخیلی به صدا حساس هستیدبرید یک روستای دور

سقف وقتی میلرزه میخواد بیاد پایین چه حساسی اون داره نفهم بازی در میاره من برم روستا بشینم؟ 🤣

اتفاقا کسی که قوانین اپارتمان نمیدونه باید بره روستای دورررر

من به خاطر همسایه بالایی فروختم رفتم وقتی اعتراض میکردم آقاهه حق رو به من میداد و باهاشون دعوا میکرد که درست نیست ساعت ۲ شب بدو بدو میکنید خانومه تلفن میزد میگفت بچه های من چرا باید به خاطر تو حرف بخورن اصلا یه بیشعوری بود که در کل عمرم چنین زنی ندیدم من که رفتم ولی واگذارش کردم به خدا بچه هات برای خودت عزیزه نه برای من خیلی ناراحتی باباشون دعواشون نکنه خب روی تربیتشون کار کن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اونایی که اذیت میکنن و بچه دارن و قانون اپارتمان رو رعایت نمیکنن برن یه روستای دور نه کسی که ساکت ت ...

دقبقا همسایه منو آزار داده من باید برم چرا اون بیشعور نره نفر بعدی هم که جای من بیاد اونم اذیته پس نتیجه میگیریم کسی که مردم آزاره باید گورشو گم کنه بره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دقبقا همسایه منو آزار داده من باید برم چرا اون بیشعور نره نفر بعدی هم که جای من بیاد اونم اذیته پس ن ...

تجربه نشون داده اینایی که گارد میگیرن خودشون مزاحم بقیه هستن که زورشون میاد.

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن