2777
2789

انگارمن یه عالمه لباس دارم که پوشیده نشده چون اندازه ام نبوده یا یکی دوبار پوشیدم دوباره چاق و لاغر شدم 

حالا اینا رو آگهی کردم تو دیوار پایینش هم نوشتم که خواهشا مزاحم نشین و اینا 

اومده میگه شماره تماس بدین منم گفتم آخه کدوم رو میخوایید گفت این و اون منم قیمت گفتم بعد گفت اندازه هاش رو بیام خونه تو امتحان کنم 

منم میدونم مرده دیگه گفتم آقایین؟یا خانم؟

گفت آقا قصد دوستی و اینا دارم و عکسش رو فرستاد یه عالمه داستان گفتم منم سین کردم گزارش زدم رفت پی کارش😂😂😂

اینو میخوام بگم که آدم از دست این مردا نمیدونه دیگه چیکار کنه بیرون هم نمیتونه بره همش به آدم نگاه میکنن هیزا😂😒

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار اصلأ واسه فروش لباس محیط خوبی نیست یعنی از ۱۰ نفر یک نفرقصد خریدن لباس داره ۹نفره دیگه دنبال کارای مسخره اند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏