2777
2789

اون مرده وضع زندگی خیلی بدی داشت یه خونه ی خیلی کوچیک و کهنه داشت که با زن و بچه هاش اونجا زندگی میکنن بعد روزه هم بود گفت فقط دعای قرآنی مینویسم ،برا برگشت عشقم گفت۳ دعا برات مینوسیم یکی رو میندازی داخل آب و میخوری یکی رو میزاری زیر گلدون گفت یه تومن پول میگیرم،بنظرتون این دعا اثر داره؟نگید کارما داره اون منو وابسته خودش کرد سواستفاده کرد بعد ولم کرد۲۸سالمم هست،بنظرتون دعا تاثیر داره برا برگشتش و ازدواج

پول و عقلتو دست  رمال جماعت نده

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون اگه کاری بلد بود برا زندگی خودش میکرد. چرا خودت رو به قسمت نمیسپاری؟ حالا فکر کن عشقت برگرده تا کی میخوای با جادوجمبل زندگیتو پیش ببری؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوب شبا قبل خواب دو رکعت شبیه نماز صبح به نیت نماز شب بخون حتی اگه نمازای یومیه رو نمیخونین

قسمتت باشه برمیگرده 

قسمتت نباشه نماز شب باعث آرامشت میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

چند وقت پیش یک خانمی تاپیک زده بود که برای کراشش دعا گرفته بود .... خلاصه اون آقا هم میاد خواستگاری دختره و ازدواج میکنن اولش عاشقانه باهاش رفتار میکرد اما بعد مدت عوض شد اصلا انگار دختره رو نمی‌دید ... دختره هم انگار دوباره باید دعا رو تمدید میکرد ... معمولا اینایی که همچین دعایی رو می‌نویسند مدت دار هست ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

۲۸سالته قد بچه ی ۸ ساله عقل تو کلت نیست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نکن من کردم دوبار چند روزه برگشت باز به طرز وحشتناک تری رفت 

تازه دفعه دوم موقع برگشت از پیش مولا تصادف بدی کردیم کلی خسارت دید ماشینمون من میگم کفره هرکی هرچی میخواد بگه بگه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
به این چیزا کار ندارم فقط یه سوال چه جوری براتون لذت بخشه وقتی یکیو به زور برمیگردونید؟

کاری به واقعی بودن یا نبودن موضوع ندارم ولی یکسری زن و مرد هم نداره یاد گرفتن که برن توی زندگی مردم انواع سواستفاده ها چه  مادی و معنوی رو بکنن بعد هم تا نفر جدید و بهتر اومد برن سراغ اون یکی و ول کنن

آدم بی تعهد غلط میکنه میره وسط زندگی مردم باید براش طلسم مرگ و نفرین گرفت