2777
2789

برای اجاره گذاشتم ۲۳ ام موعد قراردادمون تموم میشه 

نصف پول مستاجرو دادم نصفش مونده

دو هفته پیش قرارداد بستیم برای اونا مشکل پیش اومد هفته پیش زنگ زدن گفتن فسخ میکنیم

الان یه هفته اس تو دیوار گذاشتم 

۴۰ نفر پیام دادن(قسمت چت بازه فقط)

بهشون شماره تماس دادم اصلا زنگ نزدن برای بازدید

۷ نفرم پیام دادن بجای پول پیش اجاره بگیرم ولی من پول پیشو احتیاج دارم

از اونور چندنفرم زنگ زدن من از خونه خودمون رفتم اونجا خونه رو بهشون نشون بدم الکی گفتن یه ساعت دیگه میام اونجا منو کاشتن نیومدن

چندنفرم چون کار داشتم فرستادم بنگاه بره نشون بده اوناهم خبری نشد ازشون

بنظرتون دلیلش چیه که قرار بازدید میذارن نمیان

کلا دیوار پر شده از آدمای مردم آزار

هرسری من مجبور میشم مرخصی بگیرم دوساعت مسیر رو طی کنم برم تا اونجا

واقعا کار خوبی نیست آدم قرار بازدید بذاره بعد نیاد 

تازه کلی شرمنده مستاجرمونم میشم هربار بهشون زنگ میزنم میگم خونه تشریف داشته باشید میخوان برای بازدید بیان ولی هیچکسم نمیاد

واقعا شرمنده اش میشم

کاش پولشو داشتم زودتر میدادم 

خیلیم بهش گفتم بمون با همون رهن پارسال هیچیم نمیگیرم ازت ولی بنده خدا مشکل پیش اومده مجبوره بره یه شهر دیگه

املاکیام هیچکس زنگ نزده با همون قیمت پارسال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیشه پول مستاجرمو باید بدم ولی زیر قیمت منطقه اس چون عجله دارمنصف پولش مونده

مگه چقدره که کسی نمیاد؟؟طلا شکسته داری بفروش،پول اون را بده.‌سرفرصت مستاجر خوب پیدا کن..پول را بده طلا

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

مگه چقدره که کسی نمیاد؟؟طلا شکسته داری بفروش،پول اون را بده.‌سرفرصت مستاجر خوب پیدا کن..پول را بده ط ...

نه همه شماره میگیرن قرار بازدید میذارن کسی پیدا نمیشه

طلا دارم 

اگه تا اون موقع اجاره نرفت میفروشم

نه همه شماره میگیرن قرار بازدید میذارن کسی پیدا نمیشهطلا دارم اگه تا اون موقع اجاره نرفت میفروشم

عکس بذار داخل دیوار بعدم بگو اگه قصد اجاره دارید بیاین بازدید..در غیر این صورت مزاحم نشید

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

عکس بذار داخل دیوار بعدم بگو اگه قصد اجاره دارید بیاین بازدید..در غیر این صورت مزاحم نشید

آره باید همینکارو کنم

الکی زنگ میزنن آدمو معطل میکنن نمیان بعد

کلا ۳۰۰ تومن رهنه

۲۵۰ هم قبول میکردم