2777
2789
عنوان

مشکل خانواده ایرانی با حیوون خونگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 38 پست

ذهن نجس دارن 🤧

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی ایرونی !

سگ و گربه چه به لحاظ بعد فرهنگی و ملیش و چه به لحاظ بعد شرعی هیچوقت جایی توی خونه و زندگی یه ایرانی  نداشته دلائلشون هم منطقی هست و  همیشه برای پاس و گله ازشون استفاده شده و یه مسأله تقلیدی و وارداتی هست ..

شما ممکنه از این حیث از اصالت ایرانی بودن خودت فاصله گرفته باشی اما خانواده ت هنوز نه ، و تو نباید بهشون  زور بگی 

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نه 😂😂سن و اشتباه زده بود دیگه نشد تغییرش بدم هر کاری کردم

گفتم چتور ممکنه ۵۹ سالش باشه ‌بعد برا حیون خونگی نداشتن غصه بخوره😂😂😂

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

ذهن هرگز نجس نیستش معنی نجس کلا شما هر طور فکر کنی اصلا به ذهن نمی خوره

نجس به معنای پلید و ناپاک نیست خونم نجسه اما حیاتیه

سگم همینه ، تو نت سرچ کنی خیلی کلیپ پیدا میکنی اونم خارجی و نه از یه شخص یا موسسه دینی مثلا که بزاق سگ و گربه رو بردن زیر میکروسکوپ و کلی توش انگل و الودگی مشاهده میشه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الان مگه زمان قدیمه که از سگ برا نگهبانی استفاده بشه ؟فوقش تو روستاها چوپان ها از دو سه تا سگ برا نگ ...

مگه فقط برای زمان قدیم نگهبان میزارن

الان خیلی خونه های جدید هست دارن

کشته نمیشن سگا با هم زندگی میکنن با آدما هم با هم دیگه

من خودم عاشق حیوون ام ولی بنظرم واقعا سخته ها تو خونه نگه داری

پرنده،سگ،گربه،خرگوش،همستر و خوکچه هندی و جوجه و حتی ماهی

از دور میبینی اداهاشونو. علاوه بر وابستگی جای دستشوییشونو باید تمیز کنید ببری حموم تازه سگ داشته باشی تربیت ام میخواد. یه سری حیوونا خرجاشون خیلی بالاست و تو فرهنگ ایرانی هرجایی نمیتونی ببری مخصوصا سگ 

البته خودم تو فکر خرید سگ هستم

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

بستگی به نژادش داره.. مال من سیامیه نژادش خیییلی کم میریزه

آخه میگن موی گربه بره تو دهن آدم  مریض میشه میمیره 

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.