2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاید لطفا

99 بازدید | 18 پست

من دماغمو تازه عمل کردم 

واسه تعویض چسب هر سری میرم پیش دکتر آخه میگن فرم بینی با چسب تغییر میکنه🙁میترسم خودم چسب بزنم

دکتر شکل پره هارو با گوش پاک کن و پنبه تغییر میده حتی  

شما خودتون چسب میزنید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دو هفته میرفتم دکتر چسب بزنه بعدش خودم زدم

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

من میترسم به بینیم حتی نگاه کنم چه برسه بخواب چسب عوض کنم😭

شما پوست بینی تون جوش نمیزد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خودم چسب میزدم فقط نباید زیاد سفت چسب بزنی

من میترسم بدون چسب خودمو ببینم حتی 

شما بینی ات جوش هم میزد؟با چی میشستی اش؟

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟من میترسم به بینیم حتی نگاه کنم چه برسه بخواب چسب عوض کنم😭شما پوست بی ...

من بینیم استخونی بود ولی حسابی ورم داشت 

جوش نه نداشتم ولی پوست بینیم پوسته پوسته شده بود 

من بینیم استخونی بود ولی حسابی ورم داشت جوش نه نداشتم ولی پوست بینیم پوسته پوسته شده بود

وای تا کی ورم داشتی؟

من خیلی بی طاقتم دق میکنم 

من خودم زدم ولی واقعا مهمه اگه میتونی تا یکماه اول رو برو دکترت بزنه

ع خب پس میرم

بینی شما گوشتی بود؟بعد چه مدت ورم اش قابل تحمل شد؟

من بینم حسابی جوش زده 

تا هشت ماه خیییلی ورم داشتماز ماه هشتم به اینور خوشگل شد البته بازم تا ماه دوازده هم تغییرات داشتم و ...

وای خدا به داد من برسه دق میکنم 

ع خب پس میرمبینی شما گوشتی بود؟بعد چه مدت ورم اش قابل تحمل شد؟من بینم حسابی جوش زده

بینی من تقریبا نیمه گوشتی و کمی قوز داشت 

ورمش از ماه سوم چهارم بهتر میشه ولی نوک بینی ورمش دیرتر میره ،جوش مشکلی نداره یا پوستت چربه یا بخاطر گرماس یا بخاطر تغییرات پوستی بعد جراحی 

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

بینی من تقریبا نیمه گوشتی و کمی قوز داشت ورمش از ماه سوم چهارم بهتر میشه ولی نوک بینی ورمش دیرتر میر ...

دقیقا بینی منم همینجوری بود 

وای خب خداروشکر سه چهار ماه دردش خوردنیه 

اگه فشار ندی و آروم بزنی مشکلی پیش نمیاد 

فیلم چسب زدن دکترتو بذار مثل اون واسه خودت بزن

دکتر من خودش نمیزنه دستیارش میزنه

هر بار آدم بخواد بره بیاد هزینه بده سخته 

بعضی ها میگن دکترشون رایگان عوض می‌کنه واسه من اینجوری نیست 

اگه فشار ندی و آروم بزنی مشکلی پیش نمیاد فیلم چسب زدن دکترتو بذار مثل اون واسه خودت بزندکتر من خودش ...

واسه منم هزینه میگیره 

شما چه مدت از عمل تون میگذره؟