2777
2789

خانوما من چندماه پیش سونو دادم گفت تنبلی تخمدان خفیف داری

الان یه ماه و نیمه  قند مصنوعی رو حذف کردم،نون سفید نمیخورم،روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم،خوابم سروقته،لبنیات نمیخورم

الان که۱۴روز از پریودم گذشته لک دیدم

میخوام دق کنم😭😭

لکم موقته مثلا یکی دو روزه

به نظرتون از تنبلیه تخمدانه یا طبیعیه؟

مجردم هستم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

حتما بخاطر کیست تخمدانه ،منم سالهاست دارم دیگه درمانم نمیکنم دوماهه هر ماه دوبار پریود شدم ،شکمم گنده شده میگن بخاطر کیسته،از دکتر رفتن بدم میاد ولی مثل اینکه باید برم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا طبیعیه، اگر می خواهی تخصصی بدونی باید آزمایش بدی .

آزمایش دادم مشکل نداشت

سونو گفت تنبلیه خفیفه که الان یه ماه و نیمه خیلی رعایت میکنم

حتما بخاطر کیست تخمدانه ،منم سالهاست دارم دیگه درمانم نمیکنم دوماهه هر ماه دوبار پریود شدم ،شکمم گند ...

کیست ندارم آخه

پریود نیس در حد لک خونه اونم یک یا دوروز

آزمایش دادم مشکل نداشتسونو گفت تنبلیه خفیفه که الان یه ماه و نیمه خیلی رعایت میکنم

این مدت انگار این مشکل مرسوم شده، حالا یا از استرسه یا گرما ویا مواد غذایی نمیدونم

دختر منم ۱۸ سالشه، تو یک ماه دوبار پریود شد.

یا دوستش میگه شش ماه پاکم و شش ماه پریود، دکتر هم رفته گفته مشکلی نداری.

خیلی وسواس نکن، انشاءالله جدی نیست

چند باری جدیدا تاپیک های این جوری هم دیدم برام عادی شده.

این مدت انگار این مشکل مرسوم شده، حالا یا از استرسه یا گرما ویا مواد غذایی نمیدونمدختر منم ۱۸ سالشه، ...

اتفاقا یکی از کاربرا هم گفت به خاطر هواس

ممنون خیالمو راحت کردین❤️❤️