2777
2789

تو هفته37 هستم و از دیروز زیردلم درد میگیره و ول میکنه اما فاصله مشخصی نداره دردام

دیروز5یا6بار گرفت و امروز هم همینطور اما الان دلم خیلی درد میاد..هیچکسم کنارم نیست همه رفتن مسافرت

من چیکارکنم الان؟کسی میدونه درد زایمان چطوری شروع میشه؟خیلی ترسیدم😞😞

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
رحمت منقبض ميشه؟

وای مرسی که اومدی

نمیدونم ینی چطوری؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پريود رحم بعضي وقتا ميگيره ول ميكنه

شبیه درد پریودی هست اما یهو میگیره و خیلی زود ول میکنه ولی الان قسمت بالای ناف سفت میشه همش..من خیلی ترسیدم آخه دردام اصلا فاصله مشخصی ندارن

شبیه درد پریودی هست اما یهو میگیره و خیلی زود ول میکنه ولی الان قسمت بالای ناف سفت میشه همش..من خیلی ...

عزيزم اول آروم باش اصلا به خودت استرس نده امكان داره درد زايمان باشه هر وقت دردهات منظم شد مطمين شو.امكان داره دردهات كاذب باشه لكه بيني نداري

عزيزم اول آروم باش اصلا به خودت استرس نده امكان داره درد زايمان باشه هر وقت دردهات منظم شد مطمين شو. ...

نه اصلا ندارم

درد کاذب ینی چی؟

آخه من همش درد زیردل و درد کمر داشتم اما اینجوری نبود که بگیره و ول کنه اما از دیروز اینطوری شده ولی خب فقط در حد چندبار بوده

درد كاذب انقباض رحميه كه منظم نيست و نشونگر زايمان نيس كسي پيشت نيس؟

همسرم هست..مامانم اینا همه رفتن مسافرت

پس یعنی اگه منظم بشه درد زایمانه؟

لازم نیست فردا برم بیمارستان؟

اره هروقت دردات به ١٥ ثانيه بشه درد زايمانه تكوناي ني ني چطوره؟

خوبه تکون میخوره

ازت خیلی ممنونم که اومدی به تاپیکم و آرومم کردی

انشاءالله به هرحاجتی که داری برسی عزیزم

مرسي عزيزم تو هم انشالله ني ني رو صحيح و سالم بغل ميگيري دردات منظم شد حتما برو بيمارستان اگه هر پنج ...

حتما

مرسی دوستم🌹🌹😍😍😘😘