2777
2789

کاراموزهستم خودم چندتا سوال داشتم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

منم‌میتونم از شما ی سوال بپرسم؟

بفرمایید

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

تاپیک اخرم پرسیدم!

ولی چون دیدم حقوق خوندین مجدد میپرسم!

من واقعا عاشق حقوقم امسال کنکور دادم ترازم نرسید ب حقوق!

بمونم پشت کنکور سال بعد بازم کنکور بدم

یا دانشگاه اهمیتی نداره،برم پیام نور اونجا حقوق بخونم؟

تاپیک اخرم پرسیدم!ولی چون دیدم حقوق خوندین مجدد میپرسم!من واقعا عاشق حقوقم امسال کنکور دادم ترازم نر ...

دانشگاه برای رشته حقوق هیچ تاثیری نداره من خودم عیرانتفاعی بودم

و هرساله بیشتر قبولی ها ی ازمون وکالت از دانشگاه پیام نورهستن توی سایت ها لخونید نوشته شده

امسالم پرچم دار اول پیام نور بود  وبیشتر قبولی ها از پیام نور چون کتاب مبخونن و سبک و سطح امتحان هاشون مثل ازمون وکالته 

دانشگاه برای رشته حقوق هیچ تاثیری نداره من خودم عیرانتفاعی بودمو هرساله بیشتر قبولی ها ی ازمون وکالت ...

دقیقا خودمم شنیدم ک بچهای پیام نور سطح علمیشون خیلی بالاس و اکثر قبولی وکالت از پیام نور هست

اما خانواده...

اصرار دارن ک باید حتما دانشگاه تاپ دولتی بیاری.

اما من واقعا حوصلشو ندارم بخام یازدهم و دوازدهم رو باز امتحان بدم