2777
2789

من خیلی پشیمونم اومدم باخانواده خودم زندگی کنم طبقه بالاشون چون پول رهن و خونه خریدن نداریم قبلا شهرستان بودیم سازمانی الان ب شدت پشیمونم چون نه عزت برای ادم میمونه نه چیزی و روزانه اعصابم خورد  میشه همین رفت امد روزانه همه چیو خراب کرده بخاطر بچم ک کوچیکه همش بهانه میگیره بره توروخدا همیشه دور زندگی کنین من میگرن هم دارم هرچقد فک میکنم چجوری خونه اجاره کنم به جایی مغزم نمیرسه و بدتر سر درد میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براش سرگرمی مفید پیدا کن برای خودت هم همینطور

یع روزم نمیخام برم اونا زنگ میزنن برای بچه دل تنگن ک بیاد واقعا عزت نفس و شرف ب ادم نمیمونه با زندگی مشترک حالم خیلی خرابه شوهرمم هییییچی نداره، خونواده ای هم نداشت و نداره که حمایتش میکردن تو این دوره دیگه احاره خونه یا خریدش با ارثی میراثی چیزی ممکنه ک ما نداریم 

توروخدا بهم بگو، خانواده من خیلی اصرار دارن ما بریم اونجا مخصوصا چون بچه رو دوست دارن ببینن، ولی همش خودشون دعوا دارن و به من استرس میدن، از طرفی هم ما پول خونه نداریم🥲چندین ساله جلوی خودمو گرفتم
ینی هیچ پولی نداشتین که به خونه کوچیک تر یا قدیمی تر می‌گرفتن صددرصد خونه مستقل بهتره

ن والا خاهر اصلا چیزی نداشتیم تمام مشکل ما مالی هس حتی ماشینمون هم داغونه،خیلی  دلم گرفته بخاطر بی پولی ادم باید عزت خودشو داغون کنه بخاطر بی پولی باید مجبور باشی اینجور زندگی کنی خیلیا بهم گفتن اشتباه نکن ولی اونا ک نمیدونستن من توی اون شهرغریبم نمیتونستم با بچم برم بیرون انقد هواش بد بود از طرفی پول رهن یه خونه داغون هم جور میکردیم نهایت ۱۵۰تومن زورمون بود ک اونم سال ب سال میرف بالا رهنش 💔