2777
2789
عنوان

حیف از ناخن های طبیعی خود آدم 🙄🙄

212 بازدید | 22 پست

ک بره با ژلیش و لمینت این بلا رو سرشون بیاره بعد از ریموو 

دیگه هیچچچوقت اینکارو نمی‌کنم 

ناخن فقط ناخن طبیعی خود آدم ولی خب بهش برسه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دقت کنیم

همه چیز خود آدم بهترین هست

بلایی ک سر ناخن ها میارن وحشتناکی واقعا

رنگ مو هم آسیب میزنه

سلامت و بهداشت پوست و مو الویت باید باشه

ن این بلاها ک موقت هست و دردش تا ابد

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

یه خانومی تو داروخونه دیدم ناخن های خودش چه محکم و خوشگل بود روم نشد ازش بپرسم چیکار می کنی که همچین ناخن های خوبی داری 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

کاملا بستگی داره به ناخنای خود آدم

اگر صدفی کشیده و مستحکمی داشته باشی نیازی نیست الکی بری کاشت

ولی مثلا من خودم صدفی ناخنم کوچیکه و نازک

واقعا دستم با کاشت جذاب تر میشه الان یه ماه ناخن نداشته باشم اصلا نمیتونم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خوب بعد از ریموو سه ماهه ناخن خودمون سرجاش میاد دیگه 

حالا من همش میگم حیف از موهامون نیست که با دکلره و کراتین از بین بره ؟دو‌سال طول میکشه به جای اولش برسه 

بعد ناخن رو وقتی میکاری خوب در حین کاشت و ترمیم قشنگه اما بعد از ریموو سه ماهی ناخنهامون از بین رفته تا ناخن جدید بیاد 

اما موهامو که دکلره میکنیم نهایتا یکماه خوبه بعد داغون میشه دو سال هم طول میکشه موی جدید جاش بیاد

یه خانومی تو داروخونه دیدم ناخن های خودش چه محکم و خوشگل بود روم نشد ازش بپرسم چیکار می کنی که همچین ...

ژنتیکیه

عمه ها و دخترهمه های من یه ناخنی دارن، ناخنگیر به زور استفادع میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بعد ریموو ی ماه استراحت بدی درست میشه.. سلیقه ایه دیگه.. مواد آرایشی هم به پوست آسیب میزنه رنگ مو هم به مو.. من به شخصه هرماه تمدید میکنم ناخن رو چون مرتب و خوشگل بنظر میرسه و حس خوبی میده با اینکه ناخن های خودمم خوبه

کسی لایکم نکنه