2777
2789
عنوان

من تواین چن سال چرا انقد زشت شدم

83 بازدید | 5 پست

چند ساله ی تغییراتی کردپ ک ر..یدن بهم ملت خوشگل میشن مازشت میشیم قبلا تپلی بودن ن چاق توپر کمرم باریگ هم هست چشمام درشت خیلی ناز بودن. زیر تیرگی یا چروک ریز نبود افتادگی پلک نداشتم صورتم حداقل ۵ درجه یابیشتر روشن تر الانم بود تبدیل شد ب زرد لپام عیم سیب بودن لاغرشدم اب شدن کامل سینه هام افتاده وشل ول شدن بدنم ترک انداخت نوک بینیم بزرگتر شد 💔💔💔همش ۱۸ سالمه کلی غصه خوردم وشکسته شدم تواین سالها هرروز غصه میخوردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران خودم شدم الان من لاغر کنم پوستم تیرههه میشه؟

نمیدونم ولی من پوستم ترک برداشت باسنم رونام پاهام ریز وحتی بیکنیم خط های کوچولو افتاد چون من هم خیلی زود وزن زیاد کم کردم وکلا جوجه زشت شدم

نمیدونم ولی من پوستم ترک برداشت باسنم رونام پاهام ریز وحتی بیکنیم خط های کوچولو افتاد چون من هم خیلی ...

نه عب نداره ترک هات زیاد تو چش نیست 

ویتامین سی بزن پوستت روشن میشه 

بعد یه محصولی بود برای کلاژن سازی بود یه زنه تو اینستا میزد عالی بود اسمشو یادم نمیاد اونو اگه دیده باشی بزنی خوبه ولی محصولاش گرونه هرکدوم یک تومن بود حداقل 

دیگه صورتتو ماساژ بده لیفت بشه به صورت طبیعی وماغتم زیادتو چشم نیس تو حساسی