2777
2789

مال من کج به سمت لپه

هنوز جرئت نکردم بکشم

ولی میگن درد نداره

بی حسی و تمام

بعدشم مسکن میخوری 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خدایا حضراتت چوب و مار کردن کوه رو شکافتن شتر دراوردن دریا رو از وسط نصف کردن اونوقت نتونستی یه دندون اضافه رو حذف کنی؟

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بکش و خودتو راحت کن. 

نهایت یک هفته اذیتی،  بعدش راحت میشی. 

البته کار دکتر به شدت مهمه.  پیش دکتر کاربلد و حرفه ای و بامهارت برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خدایا حضراتت چوب و مار کردن کوه رو شکافتن شتر دراوردن دریا رو از وسط نصف کردن اونوقت نتونستی یه دندو ...

استغفرالله

این حرفا مصداق کفر و شرک گفتن هست. 

نگید لطفا 

حتما حکمتی داشته که قرار داده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره هر چهار تاشو😅کشیدنش راحته فقط یکم خونریزی داری و غذا خوردن سخت میشه اولش😅

غذا هیچی بابا برام مهم نیست کشیدنش میترسم 

درد بعدش مثل درد میگرنی یا بیشتر ؟

استغفراللهاین حرفا مصداق کفر و شرک گفتن هست. نگید لطفا حتما حکمتی داشته که قرار داده.

اخه چه حکمتی جز گذاشتن خرج و درد😭

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

دقیقا مال من به سمت نیست تو خود لپ🤣دیگه امروز دارم میرم

اره دقیقا تو لپ حسش میکنم

من دوتای بالاییم هردوشون همینطورین

برو خدا به همرات

بیا تجربتو با منم درمیون بزار 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .