2777
2789
عنوان

خانما بیایید این عروسمون چش شده

258 بازدید | 26 پست

برادرم دوتا بچه هم داره ۱۴ساله ازدواجه کرده خانمش خونه داره خودش کارمند.. ناراحت بود با من راحته گفت زنم یک مدت طولانی همش میگه ما تفاهم نداریم ب درد هم نمیخوریم  میگف هی میگه بچه ها یکم بزرگتر بشن اخر عاقبت من و تو جدایی فلانی جدا شد ازدواج دومش شوهرش نگا هی میرن خارج ..هر ماه برادرم ده تومن میزنه براش و مخارج خونه ک داداشم میخره داداشم خب من چکار کنم از کجا بیارم بسیار زنش ولخرج پول ده تومن میزنه سریع خرج میکنه  مامانشم ک باباش فوت شده ازدواج کرده هی بهش خط میده ک جدا شو شوهر بهتر بگیر بدون اجازه سند خونه مونو رو برده دفتر اسناد بعد دیده حق فروش خونمون سه طبقه با مادرمون (ما هم‌پدرمون فوت شده) یک طبقه ب اسم داداشم ولی حق فروش با مامانم ...ب نظرتون چشه داداشم پول عمل بینی شو داد تمام دندانشان خراب بودن ایمپلنت کرد ۴۰۰میلیون شد نزدیک دوساله بیشتر براش یکسره ک لباس میخره ژل لب بزن فلان کن اخرشم خوشش نمیاد میگه عاقبت ما جدایی بخاطر همین ادم داره قسط دنداناش میده خرج لیسانش وبال گردن ما بود هدفش چیه چش شده؟بی خود و بی جهت !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دخالت نمیکنیم ولی داداشم بسیار خوش اخلاق احترام میزاره بهش نه دست ب بزن داره نه اعتیاد خوب حقوقش همینه کارخونه دار نیست یک مدت پیله کرده بود حق طلاق بهم بده ک ما نزاشتیم 

پول لیسانسش وبال کردن شما بود یعنی شما دادی؟ یا منظور شوهرش داده؟ 

نمیشه گفت بی جهت شاید مشکل عاطفی یا جنسی دارن نمیان بگن که 

حالا اونقدریم خرجش نشده ولی همه چی ب پول نی 

والا من همینکه شوهرم این چیزارو برا خواهرش بگه و خواهر شوهرم بشیه حساب کنه چقدر خرجم شده جدا میشم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

[QUOTE=392986719]شاید تفاهم ندارن بعدم خونه ای که حق فروش با دارنده نیست چه فایده داره؟[/QUOTE

رفت دید نیست ناامید شده بود میهاست حق طلاق بگیره از داداشم که ما نزاشتیم ک خونه رو بگیره ازش

خوشبختی به خرج کردن نیس کهحتما دلش با داداشت نیس

از تعاریف ایشون من متوجه شدم، دنبال چیز دیگه ای هستن

وقتی ام دنبال چیز دیگه ای باشی، چشمت زندگی که داری رو نمیبینه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه جدیدا این خانمها جو گرفتتشون یادشون افتاده خودشونو مقایسه کنند 

زیاد اطرافم از این خانمها میبینم ده سال پیش اینجوری نبود تازگی همه خانمها فکر میکنند بعد از طلاق براشون فرش قرمز پهن کردن میخوان جدا بشن طلاق بگیرن دو‌روز که آواره بشن میفهمن چه اشتباهی کردن 

راحت شش هفت تا خانوم اطراف خودم مثل زن داداش شما وجود داره 

عروس دایی ام همین حرف‌ها رو کنار گوشم میزد ارایشگر بود کمی به خودش رسید میگفت فلانی جدا شده براش پسر هست با پورشه میاد آخرم حدا شد سر یکسال دید فقط داره دستمالی بقیه مردها میشه پشیمون برگشت 

دختر دایی خودم از این حرف‌ها میزد چقدر نصیحتش کردم گفتم من بیشتر از تو تو جامعه هستم خبر دارم چه خبره گوش نمیداد به شوهرش گفتم بهش بگو جدا نمیشیم اما تو برو هر کاری میخوای بکن دو سال اومد خونه مادرش موند فهمید زندگی واقعی چحوریه برگشت سر خونه اش 

دوست خودم هر روز میشینه از این حرف‌ها میزنه خودش و شوهرش رو با عالم و‌ادم مقایسه میکنه شوهر فلانی هر روز خرج عمل زنش رو میده فلانی زنش رو‌سفر خارجی میبره خاک بر سر شوهر من کنند میگم بعد از دوتا بچه یادت افتاده ؟موقع ازدواج با یک کارگر یادت نبود ؟

میدونی به نظر من دلیلش همین کارهای زیبایی هست خانمها کمی زیبا شدن بعضی ها جنبه این زیبایی رو ندارن 

پول لیسانسش وبال کردن شما بود یعنی شما دادی؟ یا منظور شوهرش داده؟ نمیشه گفت بی جهت شاید مشکل عاطفی ی ...

نه دانشگاه ازاد رفت اونم برادرم مخالف بود ولی خرجشو داد نه از لحظ جنسی سیرابه منظورش اینه دیگ باید چکار کنم ک‌نکردم براش

اگه دلش با زندگیش نیست طلاق بگیرع

فقط وقتی بعدش رفت دوراشو زد و برگشت، دیگه محل ندید

برای برادرتون هم یک زن خوب بگیرید

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40