2777
2789

سلام من حدود یه هفته هست چشمام عمل کردم ودکتر گفته بود که نباید به هفته زیاد به کوشی نگاه کنم وبرای همین  همان شبا در حد ۵دقبقه این هفته با پارتنرم صحبت میکردم دیروز هم عصر رفتم لنز چشمام در آوردم وخیلی اذیت شدم وبرای شام هم رفتیم خونه خالم ۱شب برگشتیم  و نتونستم گوشی نگاه کنم ساعت ۹شب پیام داده بود من ۱شب جوابش دادم هر شب ما ساعت۱۲ اینا آنلاین می‌شدیم  تا دیر وقت حرف می‌زدیم قبل عمل چشمام شب که اومدم پیام دادم بهش عصبی بود از دستم گفت تو منو کاشتی گوشیت نگاه نکردی واینا منم گفتم دلم در دمیکد چشمام درد میکرد نتونستم نگاه کنم وخلاصه بحث کردیم و از صبح نه اون پیام داده نه من حتی صبح بخیر الان مقصر کیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خودشه باید درک کنه تو چشمات عمل کردی و این سادگی ها نیس

جای اینکه بگه گوشی نگاه نکن دعوا هم می‌کنه جالبه

پیام نده فعلا وقتی گفت بگو ازت ناراحتم انتظار داشتم درکم کنی

نمی‌دونم این مردا چشونه انگار هار شدم🫤

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

مقصر خودشه باید درک کنه تو چشمات عمل کردی و این سادگی ها نیسجای اینکه بگه گوشی نگاه نکن دعوا هم می‌ک ...

دقیقا عزیزم منم همین حرف شما رو زدم ولی از حق نگذریم هر شب می‌گفت چشمات اذیت میشه زود برو بخواب حرف نزنیم نمی‌دونم دیشب چش بود 

دقیقا عزیزم منم همین حرف شما رو زدم ولی از حق نگذریم هر شب می‌گفت چشمات اذیت میشه زود برو بخواب حرف ...

پس نگرانتم بوده نکته مثبت قضیه هست

لابد خیلی دلتنگت بوده بهم وابسته آید

جای چت کردن زنگ بزن شده ده دقیق حرف بزنید

اینجوری بهتره

بازم بهش بگو می‌دونم دلتنگ من هستی منم دلتنگتم ولی خودت می‌دونی اینجوری اذیت میشم 

اینجوری بهتر درکت میکنع

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔