2777
2789
اره اره بزار قشنگ‌چشش بترسه دفعه بعد هم با اجر بزنش انقد اجر پرت کن بهش تا دلت خنک بشه البته دور از ...

باید این کامنتا رو بهش نشون بدم تا بدونه اون بیرون چه خبره و من چقدر باهاش با لطافت برخورد میکنم😌🎀🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از اول بزنیش اینقد میترسه دیگه جرات طلاق هم نداره ـ مردو باید اینقد بزنی نگاش کنی بشاشه تو شلوا ...

اسی تو مشاور خوبی میشی . مشاور طلاق با یه جلسه حکم طلاقو میگیرن

ایشالا ک خیره

باید این کامنتا رو بهش نشون بدم تا بدونه اون بیرون چه خبره و من چقدر باهاش با لطافت برخورد میکنم😌🎀 ...

لوسش نکن بابا تازه میخواستم بگم از پاهاش اویزونش کن به درخت کلاغا نوکش بزنن

ایشالا ک خیره

جدی؟ داری به منم بدی؟ میخوام با گرز بزنمش خوبه به نظرت؟ لوس نشه یه وقت

آره عزیزم دارم درجه یکشم دارم 

فقط هواست باشه گرزو اول باید بالای سرت چند دور قشنگ بچرخونه بعد بزنی اینجوری قدرتش چند برابر میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

پلن B: بندازش تو گونی بکش ببر بندازش پشت در خونه ننش و برگرد خونت و با یه چای و شیرینی از خودت پذیر ...

خوب چطور ببریمش تو گونی؟؟خیلی سنگینه.با تراکتور باید ببریمش که

آره عزیزم دارم درجه یکشم دارم فقط هواست باشه گرزو اول باید بالای سرت چند دور قشنگ بچرخونه بعد بزنی ا ...

خب تو بمن یدونه بده منم گرز رو استفاده کردم میدم توام بزنش🤣

ایشالا ک خیره