2777
2789

هروقت لباسی میخره‌چیزی میخره باید بره بهشون نشون بده

بخدا اون روز پدرشوهرم ی دست کت شلوار خریده بود تا وقتی نرفتیم مهمونی شوهرم نفهمید اصلا کی خریده تنش بود بعد گفت فلان وقت خریدم

منم گفتم ب شوهرم دیدی تو هر وقت چیزی میخری فورا ب اونا نشون میدی اما اونا اینجورین

اما باز درست نشده فورا میره نشونشون میده چی بگم بش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا نشون بده چی میشه مگه اینقدر رو همه چی تمرکز کنی دیوونه میشی فقط نذار تو موارد دیگه عنان زندگ ...

اگه خودمونم چیزی برا خونه بخریم بهشون میگه مثلا من برای توالت آینه باکس خریدم  فورا بهشون گفته بود

خستخ شدم من‌خودم‌اینجوری نیستم بخدااا جوصله اینچیزا رو ندارم هرچی بخرم‌برم ب مامان بابام نشون بدم اما مامان بابای اون انقدر فضولن دوس دارن سر در بیارن چی داریم‌چی نداریم

اگه خودمونم چیزی برا خونه بخریم بهشون میگه مثلا من برای توالت آینه باکس خریدم فورا بهشون گفته بودخس ...

بگو فقط راجع به خریدای شخصی خودت چیزی بگو راجع به خرید خونه و من و بچه ها هیچی نگو 

اگه دیدی باز گفت سرسنگین شو یکم که جدی باشی یاد میگیره اگه نفهمید دیگه بیخیال

دوست داره خب خوشحال میشه🤣ولی باحاله اخلاقش

اخلاقش منو...بخدا دیونه شدم اینم بگم‌هرروز اونجاست تا سر کوچه میره باید مامانش بدونه وگرنه مامانش گناه داره نارحت میشه 

میدونی چی نارحتم میکنه دو دقیقه پیش من صبر میکنه بمن‌نشون میده اما فورا میره اونجا اونجا یه ساعت میمونه 🫠در واقع حس میکنم ب اونا بیشتر اهمیت میده تا من اینم ب خودش گفتم

بگو با این کارت ثابت میکنی که هنوز مرد نشدی . در آوردن ریش و سبیل نشونه مردی نیست . 

مرد واقعی اونه که هیچکس از هیچیک از کارهاش سر در نیاره حتی زنش 😂

در ژاپن 80٪ زنها نمیدونن شوهرشون چکاره هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .