چند نفر پیشنهاد کردن برم اونجا منم برای اولین واکسن رفتم دیشب حالا میخوام بگم چطور بود برای اونایی که پت دارن چون هرچی گشتم تو نت چیزی نبود
اول که پذیرش یمقدار معطل شدیم بعدم که رفتیم داخل دکترش اصلا امون نداد سلام کنیم 😑 بلند گفت نزارید اینجا (ما هنوز داخل اتاق نشده بودیم کامل😂 و سگمون هم توی باکس بود) به دستیارش گفت خرابکاری پت قبلیو تمیز کنه از میز بعد تازه پرسید برای چی اوردین و اینا
در مورد واکسن هم پرسیدم که چه فرقی باهم دارن توضیحی نداد گفت ما فقط ۹ ظرفیتی داریم هزینشم جمعا شد ۶۴۲ت
چند تا سوال پرسیدم جواب داد ولی نه از روی حوصله و با روی خوش حالا نمیدونم خسته بود یا چی ولی راضی نبودم
دامپزشکی قبلی که برای شناسنامه برده بودم خیلی خوش اخلاق بود دکترش و راهنمایی میکرد درسته هزینش یمقدار بالا بود اما با دقت کار انجام میداد مثلا پد گذاشته بود رو میز استریل و کیت استفاده کرد ببینه مریض نیست میتونه واکسن بزنه یا نه(اون موقع کوچیک بود نمیشد) با این که جای معروفی نبود ولی این خاورمیانه که اینهمه اسم در کرده یه پد نذاشت دکترش😭 منم همراهم نیورده بودم کل دیشب اعصابم خورد بود بچمو گذاشتم رو اون میز همش میترسیدم مریض شه