2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کودک چند ساله؟ بچه ۲ ساله انقدر نورون ها و خار های دتدریتی ایش زیاده که سردر هوش و یادگیری ه

۲ و۴ ساله

سطح یادگیریشون پایینه 

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲ و۴ سالهسطح یادگیریشون پایینه

متخصص اطفال  که رفتی راهنمایی نکرد یا ارجاع نداد بری پیش روان پزشک؟ اختلالات ای دی اچ دی و طیف اوتیسم و اختلال یادگیری و اینارو چک کردی؟

چه نشانه هایی دارن؟؟

متخصص اطفال که رفتی راهنمایی نکرد یا ارجاع نداد بری پیش روان پزشک؟ اختلالات ای دی اچ دی و طیف اوتیس ...

نه مشکلی ندارن و گفت طبیعیه باید رو تمرکزش کار کرد و گفت هرکاری برای تقویت حافظه خوبه انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تو گوگل بگرد بازی فکری مخصوص این سن پیدا کن. بچها بازیو دوست دارن توی بازی فکرشونو بیشتر کار م ...

یه چیزی هس به اسم مونته سوری

اونو خ دیدم متنوع و خلاقانه و کاربردی 

ببین اون بدردت میخوره

نه مشکلی ندارن و گفت طبیعیه باید رو تمرکزش کار کرد و گفت هرکاری برای تقویت حافظه خوبه انجام بده

خب خوبه 

کتاب خیلی تاثیر داره تا میتونید براشون کتاب بخونید موقع کتاب خوندن ازشون سوال بپرسید و ازشون بخواید شعر حفظ کنن یا یه سری کتابا هستن خودشون از متن داستان سوال میپرن یا میخوان چیزیو تو عکسا پیدا کنن

بازی های فکر 

بازی های حرکتی و ورزش هم روی عملکرد ذهن تأثیر خوبی‌میذاره

اگه علاقه داشته باشن یادگیری بلز و فلوت و کلا موسیقی برای ذهن کودک بی نظیره

۲ و۴ سالهسطح یادگیریشون پایینه

شاید توقع شما بالاس

نمیدونم عزیزم ولی بچه ها حسها رو زود متوجه میشن مرتب بچه باهوش نابغه هوشمند م خطابشون کن

خ موثره

سعی کن نگرانی ت رو پنهان کنی بهشون اعتماد به نفس بده 

خودتون و باباشون چطورین از لحاظ گیرایی

شاید توقع شما بالاسنمیدونم عزیزم ولی بچه ها حسها رو زود متوجه میشن مرتب بچه باهوش نابغه هوشمند م خطا ...

نه خب مثلا با بچگیای خودم ویا همه سناشون مقایسه میکنم چیزی بلدنیستن نه شعر نه بازی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40