2777
2789
عنوان

واای دوستان یه سوتی بزرگ دادم‌🤕

360 بازدید | 20 پست

سلام دوستان عزیزم 

روزتون به خیر 

بچه ها جونم براتون بگه که امروز رفته بودم مدرسه ی دخترم تا چند تا عکس بدم و پروندش تکمیل بشه ،برای کلاس بندی بهمون گفته بودن که روحیات بچه ها رو براشون بفرستیم تا بر اساس اون کلاس بندی صورت بگیره ،امروز رفتم ببینم اگه مشخص شده بدونم دخترم کدام کلاسه ،خلاصه با چند تا از دوستان و خواهرم که تو اون مدرسه تدریس میکنه مشورت کردم و بهم گفتن همه ی معلم های پایه ی چهارم خوبن جز یکیشون که خیلی سر بچه ها داد میزنه و مثلا اسمش خانم احمدی(اسم مستعار)،منم رفتم به ناظم گفتم پیامم رو در مورد روحیه و شخصیت دخترم ملاحظه کردین ؟ترجیح میدم تو کلاس خانم  فلانی و فلانی باشه ،البته هر جور صلاح میدونید، فقط یه نکته من تعریف خانم احمدی بزرگوار رو شنیدم اما فکر میکنم روحیات دخترم با ایشون هماهنگ نباشه لطفا توی کلاس ایشون نیافته ،خلاصه تو دفتر به جز معاون یه خانم دیگه بود که انگار خود خانم احمدی بود ،که معاون معرفی کرد ایشون رو ،یه دفعه انگار یه پارچه اب سرد ریختن رو سرم اما دست و پام رو گم نکردم  گفتم بله از آشنایی باهاتون خوشوقتم و تعریفتون رو زیاد شنیدم نکته ای که گفتم به خاطر شخصیت حساس دخترم وگرنه در توانایی و تجربه و تخصص شما شکی نیست 

حالا شما بگید خیلی بد شد؟؟ ،ناراحت خانم احمدی بنده خدا هستم هر چی باشه معلمه و زحمت میکشه دوست نداشتم خدای نکرده دلشون بشکنه ،ولی اونقدر از ادم های مختلف از اخلاق تندش شنیده بودم که نتونستم چیزی نگم از شانس بدم هم که اونجا بود 😥🤧

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خوب گفتی دیگه ناراحت نباش 

کاری‌ به‌ کسی‌ نداشته‌ باشید ، طرز‌ تفکر‌ هر‌ کسی‌ اندازه‌ ظرفیتشه سعی‌ نکنید‌ چیزی‌ رو‌ که‌ شما‌ باعثش‌ نیستید‌ رو‌ تغییر‌ بدید رها کنید و بزارید تو همون لول بمونه https://daigo.ir/secret/71666606131

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی خوب جمع کردی به عنوان مادر حق داشتی که بری و پیگیری کنی

اره میدونی مدرسه غیر انتفاعیه کلی هزینه میدیم که بچه هامون دچار اضطراب نشن ،با توجه به شنیده ها نمیتونستم بزارم تو کلاس ایشون بیافته 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چطور هول نشدی ؟ من بودم نیمدونستم چی بگم 😂😂

کاری‌ به‌ کسی‌ نداشته‌ باشید ، طرز‌ تفکر‌ هر‌ کسی‌ اندازه‌ ظرفیتشه سعی‌ نکنید‌ چیزی‌ رو‌ که‌ شما‌ باعثش‌ نیستید‌ رو‌ تغییر‌ بدید رها کنید و بزارید تو همون لول بمونه https://daigo.ir/secret/71666606131

ن اتفاقا خوب گفتی حق داشتی ولی  در کل موقع گفتن این بحثا که پای دیگری در میونه زمانی باشه ک تنها با مدیر یا معاون بخواید صحبت کنید هیچ کس دیگه داخل دفتر نباشه حتی بقیه همکارا .الان خانم احمدی خیلی ناراحت شده و غمگینه ته دلش و جلو همکاراش برشدت کوچیک شده 

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

بفرست پیش احمدیاینا قلبن مهربوننن

میگن یک سره داد و بیداد میکنه تو کلاس ،خواهرم که همکارشه میگه برخوردش با همکارا هم زیاد جالب نیست و ادم تندیه 

اره میدونی مدرسه غیر انتفاعیه کلی هزینه میدیم که بچه هامون دچار اضطراب نشن ،با توجه به شنیده ها نمیت ...

پول میدی که بچه در آرامش باشه و روی روحیه اش تاثیر نزاره شاید با اون انتقاد پیش ناظم اون معلمهمبهخودش بیاد و رفتارش درست کنه

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

ن اتفاقا خوب گفتی حق داشتی ولی در کل موقع گفتن این بحثا که پای دیگری در میونه زمانی باشه ک تنها با ...

درسته عزیزم ،حرفتون منطقیه ،کاش دقت میکردم 

میگن یک سره داد و بیداد میکنه تو کلاس ،خواهرم که همکارشه میگه برخوردش با همکارا هم زیاد جالب نیست و ...

ولی خوب دیدم دلسوز ترن

📛 میگن واسه کسی بمیر که برات تب کنه، هم اکنون یه نمه تب دارم ،برنامت چیه؟!!