2777
2789

چهار ساله ازدواج کردیم یه بچه ده ماهه دارم

قبل بچه خیلی خوب بودیم همش تو سفر بودیم می‌گفتیم می‌خندیدم رابطمون خیلی باهم خوب بود 

از وقتی بچه اومده ما از هم دور شدیم هیچی مثل قبل نیست

شوهرم اخلاقش عوض شده 

خیلی زود عصبی میشه با همه دعوا می‌کنه کافیه یه چیزو متوجه نشی زود عصبی میشه واسه بار دوم بخاد بگه و قاطی می‌کنه کم تحمل شده 

دلم داره آتیش میگیره که زندگیم اینطوری شده 

شوهرم خیلی خوب و مهربون و خوش اخلاق بود 

باید چکار کنم با این شرایطم

بهش هم که میگم میگه خودم نمی‌دونم چم شده نمی‌دونم چرا اینطوری شدم افسرده شده اصن 

رابطه جنسیتون چطوره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فشار  اقتصادی همه رو بی حوصله کرده

حالا خودمونیم واقعا مرد بودن و خرجه زندگی درآوردن خیلی سخته تو این شرایط

باید یکم همدیگه را درک کنیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یک آزمایش کلی بره بده...مثلا قندش بالا نباشه چون یکی از علت های زود عصبی شدن همینه...

و اینکه چشم زخم هم هست...یکم قرآن و سوره یاسین زیاد بخون و تو خونت اینارو پخش کن 

و فشار اقتصادی رو هم در نظر بگیرید...الان خرج براش یکم سنگین تر شده

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
وقت نمی‌کنیم شاید ماهی یبار

دقیقاااا به همین خاطر هست. اگع کسی هست بچه رو نگه داره یه روز بسپارش به کسی و دوتایی وقت بگذرونید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نمی‌دونم چند وقت یکبار باشه که شرایط بهترشه

قبل بچه چطور بوده؟!به همون شرایط نزدیک کنید ماهی یکبار اگه همسرتون گرم مزاجه واقعا خیلی کمه

منم عین تو تازه بعد 5سال از بچه اوردن داره یکمی ب شخصیت قبلناش نزدیک میشه ولی میدونم ک قرار نیست هیچی مث سابق بشه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
قبل بچه چطور بوده؟!به همون شرایط نزدیک کنید ماهی یکبار اگه همسرتون گرم مزاجه واقعا خیلی کمه

یعنی همه این تغییر اخلاقش و سرد شدنت و زود عصبی شدنا و بی حوصله شدناش بخاطر همینع؟