2777
2789

به جز اضافه وزنم هیچ مشکل دیگه ای نیست مگر اینکه بخوام کارهای زیبایی غیر واجبی انجام بدم

برای اضافه وزن هم اصلا اهل باشگاه و رژیم نیستم میخوام آمپول گرون بزنم که چون پس اندازم بیشتر به صورت طلاست باید طلا بفروشم در اون صورت با اضافه پول هم میرم لیزر برای روشن شدن پوست و تقویت مو و مژه که همه اینا هر ویزیت یا هر جلسه لیزرش یه تومن میشه 

طلا حدود ۵۰ در میاد به نظرتون بفروشم یا این کارا بیهودست؟ آمپول مانجارو واقعا جواب میده؟ پوست ممکنه روشن تر بشه چند درجه یا اینا فقط تبلیغه؟

آمپول اخه واقعا!!😐

اگر اثرم داشته باشه میدونی چقدر عوارض داره 

اگ میخوای لاغر شی بهترین روش رژیم و ورزشه 

الان اون آمپول میزنی دو روز دیگ مشکل کبد کلیه قلب و.. میگیری حالا من عوارضش رو نمیدونم ولی قطعا بی عوراض نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول اخه واقعا!!😐اگر اثرم داشته باشه میدونی چقدر عوارض داره اگ میخوای لاغر شی بهترین روش رژیم و ور ...

با رژیم کم نمیکنم حوصله و شرایطش هم نیست اگه اینطور هم نشه میرم پیکرتراشی یا عمل 

بنظرم آمپول نزن میگن عوارضش حالت تهوع و یبوست و اسهاله و بعد نزدن آمپول به وزن قبل برمیگردی بنظرم برو دکتر رژیم اصولی بگیر تا هم به بدنت آسیب نرسونی هم منظم و با قاعده وزن کم کنی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

با رژیم کم نمیکنم حوصله و شرایطش هم نیست اگه اینطور هم نشه میرم پیکرتراشی یا عمل

خودت می‌دونی اگر در سنین بالاتر سلامتیت برات مهمه بهتر این کارو نکنی یعنی چاق باشی بهتر از این کارایی که میگی 

ببین یه رژیم هست بعضیا هرسال برای پاکسازی و سلامتی انجام میدن ولی اگ اضافه وزن داشته باشی خوب لاغر میکنه کلا هم چهل روز میگیرن درسال خام گیاه خواری چهل روز فقط میوه سبزی میخورن به سلامت بدنم خیلی کمک میکنه و لاغرم می‌کنه اگ دوست داشتی امتحان کن من میگیرم هرسال قبلا ک اضافه وزن داشتم ده کیلو سر کرونا چاق شدم یهو یک ماه گرفتم همون ده تارو اومدم پایین 

اگرم نه اهل حتی چهل روز رژیمم نیستی دیگ خودت میدونی

موفق باشی