2777
2789
عنوان

کمکککککککک کنید

73 بازدید | 11 پست

بچه ها شما درگیر اطرافیان نمیشید؟ من خیلی درگیر میشم، شخصیتم کلا حساسه و توجهم بالاست به مسائل کوچیک و بزرگ... یه نفر تو فامیل هست خیلی رو مخمه.. کل رفتاراش تا چند روز بعد دیدنش رو مخمه، نمیتونمم نبینمش، هر چقدرم سعی میکنم فکرشو از ذهنم در بیارم، مقایسه نکنم، توجه نکنم، بی تفاوت باشممممم نمیشهههعععع...... این بنده خدا هر سری یه لباس جدید، یه طلای جدید، برخورداشم کلا تو قیافس کلا با هیچ کس جتی صحبت معمولی نمیکنه... ببینید من خودم میدونم نبااااید مقایسه کرد نباید بهش فکر کرد، با اینکه مشغولیت های فکری و کاریم زیاده ولی درگیر اینمممم، چیکار کنممممم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا نمایش رو دوست دارن، من کسی رو میشناسم که درامد انچنانی نداره و هربار یک سرویس جدید میندازه، تا متوجه شدم طلاهاشو مداوم عوض میکنه، این از نظر من خریت محضه😐یا شخصی بیش از حد خرج لباس میکنه، تو باید به سبک خودت وفادار باشی، اگر کتاب اثر مرکب رو بخونی متوجه میشی که اثر طولانی مدت این خرج و این نمایش ها چقدر بزرگه

ببین خیلی تلاش میکنم بهش فکر نکنماااا، نمیشه لامصب

تا حالا سعی کردید بخوابید؟! نمیشه!! اما درست زمانی که رهاش میکنی و بی تفاوتی خوابتون میبره!! اینم شبیه همونه...

گاهی باید بی تفاوتی رو یاد بگیرید و رهاش کنید نه اینکه نخوام بهش فکر کنم، چون ناخواسته درگیر شده فکرتون!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خیلی زشته واقعا این اخلاق، حق باتوه

بین خودمون بمونه ولی من الان دو ساعته افتادم چون خشم شدیدی دارم پدرم مشکوک به پارانوییده بچگی به دایی هام شک داشت الان چون رفتم خونه دوستم (۱۰ ساله و با رابطه خانوادگی ) از مامانم پرسیده که باباش هست یا نه مامانم هم به شدت آدم بی دفاعیه ببخشید به نظر من بی عرضه از همین بی عرضگی من تو سن کم چیزایی فهمیدم که نباید و حالم از دین بهم میخوره 

الان با خودم فکر کردم ده سال بعد قراره به حدی موفق بشم که تو چشمم مورچه باشن

بعضیا نمایش رو دوست دارن، من کسی رو میشناسم که درامد انچنانی نداره و هربار یک سرویس جدید میندازه، تا ...

چه جالب واقعا، ببین خانواده دختره خیلی پولدارن، خودشم چیزی برای ارائه بجز پول باباش نداره

چه جالب واقعا، ببین خانواده دختره خیلی پولدارن، خودشم چیزی برای ارائه بجز پول باباش نداره

تجربه یک عمرم این بوده که همه تو رنج و سختی هستن که برای خودشون سنگینه، آدم تنش سالم باشه و شب سر راحت بذاره زمین بخوابه باید ۵۰بار بگه الهی شکر