2777
2789

چطور میتونید بگید خدایا من این اخلاقای گندشو تحمل میکنم بخاطر تو، تو از من راضی باش؟

اینکارو نکنیم چکار کنیم با چند تا بچه؟

آیا واقعا خدا به زنی که بدی های شوهرش رو تحمل میکنه لطف ویژه ای داره؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

نه راستش اینطور نمی تونم فکر کنم. خیلی هاش نتیجه افکار خودم هست!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آزمایش الهی جای خودش داره ولی برای یه چیزی مثل مشکلات زناشویی خدا راهکار هم گذاشته عقل خودتون مشورت مشاوره و غیره به نظرم جاهایی که میتونی تغییر بدی خودت نباید بزاری به حساب دیگه اگر هم آزمایش باشه پس باید از پسش بر بیای با اصلاح و درست کردن

بله عزیزم، این مردها خودشون کلا امتحانن از طرف پروردگار چه برسه که اخلاقی سگی هم داشته باشن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

همه چی ک گلو بلبل نمیشه   گاهی باید تحمل کرد   ولی بعضیااا واقعا بد تحمل میکنن  میدونی چیه تحمل با تحمل متفاوته     بعضیا دیگ ب زانو درمیان  نمیتونن دیگ     ولی اینک بگیم خدا پاداش میده رو نمیدونم    ولی خدا عقل داده قدرته تصمیم گیری داده    قطعا خدا راضی نیس بنده اش درد بیش از حد تحمل کنه   

نه آزمایش الهی جای خودش داره ولی برای یه چیزی مثل مشکلات زناشویی خدا راهکار هم گذاشته عقل خودتون مشو ...

من الان بیش از ۶ ماهه مدام دارم پادکست آموزش زناشویی گوش میدم

شوهرم اختلال خودشیفتگی داره 

این راهکارها مال آدمیه که قابل درمان باشه نه یه خودشیفته که حتی دوست نداره درمان بشه

بخدا هرکاری میکنم یه هفته نهایت جواب میده

دوباره همون آش و همون کاسه

اگه تعریف کنم دیشب چی شد حالت بهم میخوره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من الان بیش از ۶ ماهه مدام دارم پادکست آموزش زناشویی گوش میدمشوهرم اختلال خودشیفتگی داره این راهکاره ...

الان که توش افتادی اگه تو آشنای بود میگفتی جدا بشو اون باید تغییر کنه نرمش کن بره مشاوره ولی باز میخواهی خودت رو توجیه کنی به اسم امتحان و اینا شاید کسی دیگه هم جای شما همینکار میکرد شایدم نمیکرد نمیدونم دیگه