2777
2789
عنوان

نوزاد

57 بازدید | 10 پست

من چه مرگم شده ؟ کسی تا حالا اینجوری بوده نمیتونم با نوزادم ارتباط بگیرم حتی نمیتونم این حرفارو جایی بزنم از خدا شرمم میگیره لطفا قضاوت نکنید تو وضعیت بدی ام به نوزادای دیکه نگاه میکنم میبینم چه خوشگلن ولی بچه من الان یه ماهشه هم سیاهه هم غبغب داره هر بار که نکام به غبغش میوفته اعصابم خرد میشع من خیلی مادر بدی ام ؟ از عمه ش متنفرم کپیه همون شده زشت شده چی میشذ نوزاد منم زیبا تر بود تا میتونستم کاراشو با ذل و جون انجام بدم نه به زور همش بچمو با بچه های ذیکه مقایسه میکنن میکن سیاهه از بس کفتن خسته شدم شاید بگین عوض میشه نوزاد ولی غبغبش کع ارثیه نمیره نمیدونم چیکار کنم خستم از ذست خودم از خودم متنفرم که همچین مادری ام خدا منو ببخشه  

وااای دلت میاد؟؟او‌ن یه تیکه از وجودته ...پادکستای خوب گوش بده تا سلامت روانت بالا بره...و اینو بدون الان تمام این احساساتی‌ ک اینجا گفتی رو ب اونم تزریق کردی چون‌ ارتباط مادر فرزندی‌خیلی بیشتر از یه لمس ساده س ....

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از خودم متنفرم که این حسو به بچم دارم

احتمالن افسردگی داری ..سعی کن ب خودت کمک کنی منم افسردگی بعد زایمان داشتم دوسال طول کشید تا خوب شدم چون نمی‌دونستم البته ب بچه م همچین حسی ک‌میگی رو‌نداتشم بعدم نوزادت خیلی کوچیکه حالا حالا ها کلی چهره عوض می‌کنه و مطمعنن زیبا میشه اگر این حست بمونه رو ی رابطه ت با بچه پ اعتماد بنفسش‌ تاثیر بد میذاره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارثیه عمش هم داره نمبدونم چرا گیر دادم به این غبغب کاش این غبغب نبود

چی میگی اخه 

همه بچه ها دارن

عبعبه خواهرشوهرت بخاطر چاقی نه ارثی

بچه ها سرشون هنوز رو گردن سفت نشده اونجوری دیده میشه

پسر من یه دماغ خیییلی بزرگ داشت ابروهاش انگار حالت هشتی بودن🫠بشدددت سیاه بود و زشت

منو شوهرم هر دو خوشگلیم هرکی پسرمو می دید تعجب میکرد میگفت چرا شبیه هیچکدومتون نیس

یکی از دوستام حتی گفت پسرت خیلی زشته....خیییلی دلم شکسته بود خیلی گریه میکردم فقط خودم میدونستم حالم چقد خرابه

الان پسرم ۲/۵ سالشه خییییلی شیرین و خوشگل شده دماغش کوچولو شده ...همه دوسش دارن

درصورتیکه بچه یکی از دوستامو یه ماهگیش دیدم مثل فرشته ها،خوشگل و سفید بود ولی الان پسر من خیییلی شیرین تر از اونه...