2777
2789
عنوان

سپاد نهم به دهم لو رفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست
من واقعا عادلانه قبول شدم حتی نمی‌دونستم سوالا لو رفته وقتی از سالن رفتم خونه دوستم زنگ زد گفت سوالا ...

واقعا ماهایی که مثل چی خوندیم و شب و روزمون و گذاشتیم واقعا برامون بی انصافیه من شش ماه تمام تا ساعت ۲ درس می‌خوندم که بعضی با تقلب به یه جایی برسن

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

من واقعا عادلانه قبول شدم حتی نمی‌دونستم سوالا لو رفته وقتی از سالن رفتم خونه دوستم زنگ زد گفت سوالا ...

اوو چقدر قبولی مگه داریم ؟ مدرسه ما فقط پنج تا داشت 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ماهایی که مثل چی خوندیم و شب و روزمون و گذاشتیم واقعا برامون بی انصافیه من شش ماه تمام تا ساعت ...

حالا خوبه 

من نمونه میخواستم قبول شم که شدم 

تو اینجا باید خودتو جر بدی تا به جایی برسی 

اونم واسه کسی مثل من که هیچ پارتی نداشتم 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

دوستان یه سوال شما هم رفتید سمپاد ثبت نام کنید گفتن باید برای مصاحبه بیاید ؟ به شما گفتن تو مصاحبه چی میپرسن ؟ 

حالا خوبه من نمونه میخواستم قبول شم که شدم تو اینجا باید خودتو جر بدی تا به جایی برسی اونم واسه کسی ...

ما تیزهوشان چهار نفر داشتیم با من پنج نفر 

نمونه هم ۱۱ نفر 

عه شما هم سن منی چرا فک میکددی ۱۸ سالمه؟مگه کدوم تاپیکامو دیدی😅

بله میرم دهم

اتفاقا منم نمونه تجربی زدم ک امسال خیلی کم قبول کردن هرکی زده قبول نشده

رفتی چ رشته ای الان؟

بیشترشون رو خوندم ولی توی یکی فک کنم زده ب.دی مشاور کنکور ی همچنین چیزها های بود منم اونطوری برداشت کردم

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

بله میرم دهماتفاقا منم نمونه تجربی زدم ک امسال خیلی کم قبول کردن هرکی زده قبول نشدهرفتی چ رشته ای ال ...

من معدلم ۲۰ تراز هدایت تحصیلیمم ۱۰۰ الفم اوردم تجربی 

ولی متاسفانه تجربی قبول تشدم یه رشته دیگه قبول شدم  نمونه 

ولی خوب میرم تجربی 

شما چی؟

من معدلم ۲۰ تراز هدایت تحصیلیمم ۱۰۰ الفم اوردم تجربی ولی متاسفانه تجربی قبول تشدم یه رشته دیگه قبول ...

نمونه وغیر نمونه فرق نداره تازه میگن نمونه سخت میگیرن زیاد

من بعد کلی سردرگمی بین ریاضی انسانی رفتم ریاضی

من معدلم ۲۰ تراز هدایت تحصیلیمم ۱۰۰ الفم اوردم تجربی ولی متاسفانه تجربی قبول تشدم یه رشته دیگه قبول ...

تجربی قبول نشدی چی قبول شدی؟