2777
2789

من تنها زندگی میکنم 

چند ماه پیش شب حالم خیلی بد بود و زنگ زدم مامانم ولی جواب نداد ،بعد بهش پیام دادم و بازم جواب نداد، بعد دوباره زنگ زدم و دیدم موبایلش رو خاموش کرده💔

دیروزم خونه تنها بودم چون تعطیل بو د، از صبح تا شب بهم زنگ نزد ، بابام شب زنگ زد که مامانت معده ش درد میکنه و خوابیده،منم اصلا نگران نشدم و جویای حالش نشدم،امروزم واسه کاری زنگ زده بودم مامانم ولی نپرسیدم حالش بهتر شده یا نه 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خوابگاه مریض شدم حتی مجبور شدم زنگ بزنم امبولانس 

به مامانمم گفته بودم یکم دیگه زنگ میزنم امبولانس 

همون موقع رفته بود مسافرخونه با خواهراش چای بخوره !!! درصورتی که عمم که خارج از کشوره فشارش رفته بود بالا از نگرانی.  این یکی عمم تو شهر دیگه انقدر حرص خورده بود پنیک شده بود ۲۴ ساعت بستری بود ! 

من تو خوابگاه مریض شدم حتی مجبور شدم زنگ بزنم امبولانس به مامانمم گفته بودم یکم دیگه زنگ میزنم امبول ...

وقتی بهش میگم چرا اونطوری کردی میگی عقده ای شدی ولی واقعا ناراحت بودم و هستم از دستش 

وقتی بهش میگم چرا اونطوری کردی میگی عقده ای شدی ولی واقعا ناراحت بودم و هستم از دستش

منم قبلا گلایه میکردم ولی نه تنها شرمنده نمیشد بلکه من رو مقصر میدونست 

منم دیکه وقتی حالم بد میشه بهشون چیزی نمیگم ، کلا والدینم عجیبن