چون دخترم اونموقع مدرسه ها بازه کلاس دومه امسال و موقع زایمانم که آذرماه هست نمیتونم تنهایی مجبورم چند روز برم خونه مامانم بمونم خونشونم به خیابون با خونه خودم فاصله داره ولی اخلاقشون جوریه بزور بتونم چند روز تحمل کنم چون هربار رفتم خونشون مادر و خواهرم اینقدر زبونشون نیش داره و اصلا یه اخلاق عجیبی دارن آدم شاخ در میاره تحمل شون خیلی سخته مثلا از همین الان مامانم میگه حق نداری شیرخشک بدی 😐😐این که گفتم یه کوچولوش بود اصلا دلم نمیخاد برم اونجا ولی مجبورم دیگه اونموقع هم هوا سرده نگهداری از نینی تنهایی بنظرم خیلی سخت باشه مامانم اینا هم نمیاد خونه ام بمونه میگه بابات سرکاره و خواهر کوچیکم مدرسه داره و اینا میگه من برم بمونم بنظرتون چند روز بمونم اوکی میشم زایمانمم طبیعی هست با این شرایط که گفتم
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حداقل باید یه هفته بمونی تا جمع و جور کنی خودتو و بچرو
اره با اینکه طبیعی هست زایمانم میدونم بازم سختم میشه زایمان قبلی که طبیعی بود تا ده روز بلند شدن واسم سخت بود تمام بدنم کوفته بود اونموقع فقط یکی بود الان دخترمم هست باید به درس و مدرسه اونم برسم