2777
2789
عنوان

متخصص زنان و زایمان در قزوین

44 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

متخصص زنان و زایمان در قزوین که تعریفشو شنیده باشید یا تجربه خوبی دارید ممنون میشم معرفی کنید

دکتر سیمین دخت مرادی، دکتر فهیمه حاج شفیعی ها، شکوه سادات حاج سید ابوترابی به من معرفی کردند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر آذر رضایی هم خوبه ،اطرافیانم رفتن و راضی بودنواسه کارای دیگه میرم پیشش ویزیت میشم ،راضیم

منم یک مدت اوایل پیش اذر رضایی رفتم

ولی بعدش پیش سیمین دخت مرادی ویزیت شدم

متاسفانه نمبدونم چرا هیج دکتری وقت کافی و نمیزاره و همش سریع فقط میخوان ویزیت کنن

منم یک مدت اوایل پیش اذر رضایی رفتمولی بعدش پیش سیمین دخت مرادی ویزیت شدممتاسفانه نمبدونم چرا هیج دک ...

بهترین دکترا هم بری ،همین قدر شلوغن بانو 

چه اینجا ،چه تهران  زایمانم تهران بودم ،دکترم سه تا چهارتا باهم ویزیت میکرد 

بنظرم سوالاتو بنویس ،و اونجا همرو بپرسی ،من خودم همیشه اینکارو میکنم 

بهترین دکترا هم بری ،همین قدر شلوغن بانو چه اینجا ،چه تهران زایمانم تهران بودم ،دکترم سه تا چهارتا ...

اره منم دقیقا همین‌کارو میکنم

دکتر مرجان جهانی میشناسید اونم تعریفشو شنیدم

نه نمیشناسم ،واسه کارای مهم میرم تهراناگه تجربه خوبی داری با دکترت ،باهاش بمون بانو

اره چون یکی دوساله پیششون ویزیت شدم هم بهشون عادت کردم سخته دکتر جدید پیدا کنم و باهاش ارتباط بگیرم