2777
2789
عنوان

امروز یه چیزی فهمیدم

195 بازدید | 15 پست

بهترین دوستم که مثل خواهر برام عزیزم بود بزرگترین دروغ هارو بهم گفته دروغ هایی که اگر راستش رو می‌گفت خیلی موفق تر از الانم بودم .من همیشه خدا همیشه صداقت برام با ارزش بوده و خودم هیچ چیزی رو ازش پنهان نمی‌کردم و راستش رو میگفتم همیشه هم باعث موفقیتش بودم💔💔دیگه هیچ وقت نمی‌خواهم ببینمش هیچ وقت 

از هیچکی تو ذهنت بت نساز همون بت رو سرت خراب میشه عزیزم 

از هیچکی هیچی بعيد نیست متاسفانه همیشه آدما بدترین ضربه رو از نزدیکترین و عزیزترین کساشون میخورن چون از اونا انتظارات زیادی دارن و فکر نمیکنن بتونن بد باشن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هیچکی تو ذهنت بت نساز همون بت رو سرت خراب میشه عزیزم از هیچکی هیچی بعيد نیست متاسفانه همیشه آدما ...

دقیقا هیچ وقت فکر نمیکردم باهام اینجوری کنه من که به قول خودش بهترین دوستش بودم ...

این جمله رو امروز با تمام وجودم حس کردم

برات تجربه شد از این به بعد با هر کسی خواستی دوست بشی حریم هارو رعایت کن زیادم با کسی صمیمی نشو تجربه ثابت کرده وقتی زیاد با کسی صمیمی بشی یه جا به مشکل میخوری 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

بلاکش کن‌.من انقد از دوستام خوردم ک افعی شدم هیچوقت دلت برای کسی نسوزه و بدون دوستات بزرگترین دشمنات ...

میدونی چیه من ابلح هنوز هم دوستش دارم اصلا انگار وابستش شدم نمی تونم بلاکش کنم چون کل زندگیم باهم بودیم از هفت سالگی تا الان که ۱۵سالمه😪

دقیقا هیچ وقت فکر نمیکردم باهام اینجوری کنه من که به قول خودش بهترین دوستش بودم ...

متاسفانه آدم بدترین ضربه ها رو از کسایی که فکرشو نمیکنه میخوره غمت نباشه نه اولیشی نه آخریش درس امروز برای تو این بوده همه این درسو یاد میگیرن یه روز و دیگه سخت تر اعتماد میکنن🙃

فکر نکنم هیچ کس مثل من آنقدر ساده باشه 💔

نه عزیزم همه ساده ایم و همه تجربه می‌کنیم یه روز هیچکس از اول به این نتیجه نرسیده که همه یه روز چوب سادگیشونو میخورن