2777
2789
عنوان

پدر درقیدحیات باشن و زبونی بگن مثلاهمه خونه برای تو

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
زبونی که فایده نداره باید با سند و مدرک باشه که بعداً بشه ثابتش کرد

اینجا قانون نداره که

ببین یه خونه است

با هزار متر زمین

توی این زمین میخواد خونه بسازه

وقتیم ساخت کسی چیزی نمیگه

این حلال میشه

پس حف بقیه چی

پسر کوچیکتر

دخترا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اینجا قانون نداره کهببین یه خونه استبا هزار متر زمینتوی این زمین میخواد خونه بسازهوقتیم ساخت کسی چیز ...

خب از اونا ام یه اجازه ای بگیره بهتره 

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا قانون نداره کهببین یه خونه استبا هزار متر زمینتوی این زمین میخواد خونه بسازهوقتیم ساخت کسی چیز ...

اگه شفاها بدن به پسر بزرگ

فردا کوچیکه میره شکایت میکنه و به نسبت سهم الارثش بهش زمین میدن

خب از اونا ام یه اجازه ای بگیره بهتره

میگم پدر دلش برای اون بیشترمیکشه

میخواد بده ب اون

ففط میخوام بدونم میتونن اعتراض کنن بقیه بچه ها

واین ایا حلال میشه ب یکی بده ب یکی نه

مخصوصا دخترا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اگه شفاها بدن به پسر بزرگفردا کوچیکه میره شکایت میکنه و به نسبت سهم الارثش بهش زمین میدن

بعدها فایده نداره

خونه میسازه باغش میکنه

یک هکتار میشه تقریبا

مگر انتقال کنه وگرنه ارث طبق قانونه و بیشتر از اون از وصیت خارج میشه

خب وصیتی درکارنیست