2777
2789

خواهش میکنم تااخر بخونید بعد نظربدین 

بهم حق میدین یا نه؟کار درست همینه یا نه؟

بنظرتون خوبه یا بد؟

پدرمادرم جدا شدن مامانم تحصیلات خاصی نداره شاغل هم نیست امکانش هم نیست که کار کنه بنا به دلایلی 

خونه مادربزرگم هستیم اونجا همیشه خاله ها و دایی هام میان 

دیدین وقتی یکی طلاق میگیره هزار تا صاحب پیدا میکنه؟

هر کسی میاد برای فرد مطلقه یه تز میده درمورد خوردن ،خوابیدن ،پوشیدن ،حرف زدن ،بیرون رفتن همه چیز مادرم میان نظر میدن بقران انگار بچه ۵ ساله هست که برای همه چیزش امر و نهی میکنن مامانم نمی تونه دربرابر هیچ کدوم ایستادگی کنه فکر می کنید بهش نگفتم یا نصیحتش نکردم؟ بارها گفتم اما دیگه خسته شدم نمیدونم از ترسه ،نگرانیه یا چی این زن از حق خودش دفاع نمیکنه شده توسری خور فامیل و بقیه الان فامیل برای منم نظر اضافی میدن بخدا قسم دفعه قبل خالم با حالت دعوا و تحکم اومده به من میگه تو چرا شوهر نمی کنی بری چرا همیشه اینجایی گفتم من مجبورم که اینجا باشم تو چته اقا ادامه داد هرجور که دلش خواست منو شست پهن کرد من بقران اشک می ریختما یعنی هر دفعه هر کدوم میومدن به من یه کنایه ای میزدن 

منم تلفنو برداشتم زنگ زدم به خالم هرچی از دهنم دراومد گفتم تمام اذیتایی که به مادرم کرده بود به خودم 

یعنی فقط ریختم بیرون گفتم و گفتم و گفتم خودش پشت تلفن سنگکوب کرده بود این دفعه که اومد خونه مادربزرگم محل بهش ندادم فقط سلام خدانگهدار ولی میدونی جالب چیه؟ برای اینکه کم نیاره به مامانم گله کرده بود دخترت به من بی احترامی میکنه (از رو نمیره این بشر)از یه چیز خوشم اومد بامامانم که این دفعه صحبت می کرد نمیدونم چی از من گفته بود به مامانم بعدش باز پشیمون شده بود آجی مریم(مامانم) توروخدا قسمت میدم نری به دخترت بگیا نرو بهش خبر بدیا هیچی نگو اصلا ازرمن نشنیده بگیر

من نمیتونم با تک تک فامیل اینجوری سرجنگ بردارم 

نمیدونم چیکار کنم 😭خاله هام تک تک شون همین مدلن

اذیت میکنن چیز میگن

ما بچه های طلاق همیشه مورد ظلم اطرافیان و فامیل قرار میگیرم😭😭💔💔

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

باید جوابشون بدی جاره ای نیست وگرنه تا آخر میخوان دخالت کنن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فضولن

جواب دو سه تاشون ک بدی میشینن سرجاشون

میگفتی برو بفکر دختر خودت باش شوهرش بدی چیکار من داری

وقتی میان برو اتاق محل نزار 

ولی اگ مامانت سکوت نمیکرد جرئت نمیکردن حرفی بهت بزنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ چقدر درکت میکنم 

پولی چیزی نمیتونی جور کنید جدا بشید،،،،،

بخلطر همین طلاق نمیگیرم 

دوماه رفتم خونه پدرم برای قهر هزارتا بزرگ پیدا کردم 

تنخا راهش اینه کار پیدا کنید،،، 

هم خودت هم مامانت 

هرکاری باشه

طلایی چیزی ندارید بفزوشید یه خونه سی چهل متری بگیرید حداقل اعصایتون اروم باشه

یه وقتی مجبوریهمچینی دست کاری روانیت میکنن که بریزی بهم و پرخاش و اعتراض کنی، بعد میگن وااای چه خشنه ...

بخدا همینن خود خودشونن خط آخر مصداق بارز خاله هام 

همیشه هم همینن ما که چیزی نگفتیم 

ما که کاریش نداشتیم

ما که ...

ای خدا به حوالشون

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

مقصر مامانته 

کسی که نتونه از خودش دفاع کنه و هرکی هرچی میگه گوش میده در برابر تموم دخالت ها سکوت میکنه 

نتیجه ش میشه همین 

شماهم خوب کردی 

هرکی هرچی گفت محترمانه همون لحظه جوابشو بده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

اخ چقدر درکت میکنم پولی چیزی نمیتونی جور کنید جدا بشید،،،،،بخلطر همین طلاق نمیگیرم دوماه رفتم خونه پ ...

نه نمیشه طلاهم بفروشیم نمیتونیم خونه بگیریم

عزیزم این فقط برای شما نیس برای همه همینه ی نفر که طلاق میگیره پیره خونه پدرش دیگه اون جایگاهی که قبلا به عنوان دختر مجرد داشت رو الان نداره البته نمیگم ۱۰۰درصد ولی ۹۰ درصد همینن.شما خودت اگه میتونی بری سرکار خوبه سرگرم بشی.زیاد خودتو درگیر حرف بقیه نکن چون خودت اذیت میشی حرص میخوری .اگه مورد خوبم پیش اومد ازدواج کن مادرتم بیشتر اونجوری پیش خودته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بنظرم اگه حرفی زدن یا هرچی بهشون بگو به خودم مربوطه یا به خودمون مربوطه؛میدونم سخته ولی سعی کن کمتر اهمیت بدی اینا بیشعورن توم نمیتونی درستشون کنی اینجوری بار اومدن پس سعی کن از کسی که نفهمه توقع نداشته باشی وقتی توقع نداشته باشی حرف و رفتارشون برات بی اهمیت میشه

اینکه در کنارش باهاشون سرسنگین رفتار کنیم خوبه

مقصر مامانته کسی که نتونه از خودش دفاع کنه و هرکی هرچی میگه گوش میده در برابر تموم دخالت ها سکوت میک ...

متاسفانه محترمانه نمیتونم جواب بدم باید ببخشید برینم به طرف 

هرچی احترام گذاشتیم بس بود

متاسفانه محترمانه نمیتونم جواب بدم باید ببخشید برینم به طرف هرچی احترام گذاشتیم بس بود

پدرت نمیتونه کمک کنه خونه جدا بگیرید؟ 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بنظرم اگه حرفی زدن یا هرچی بهشون بگو به خودم مربوطه یا به خودمون مربوطه؛میدونم سخته ولی سعی کن کمتر ...

اصلا جنبه ندارن خاله نیستن اینا دشمنن دشمننن