2777
2789
عنوان

هرکی خون دماغ میشه بیاد یه لحظه

57 بازدید | 9 پست

سلام خانما دخترم یه مدته بعده عید هی عطسه میکرد خون دماغ میشد بعدش که ببخشید تف میکرد آب دهنشم خونی بود یعنی از خون بینیش حین خون دماغ به دهنشم میاد.یه مدت قرص فستوور خورد خوب شد الان بدون عطسه هم روزی 3یا4بار خون دماغ میشه.خیلی نگرانم از دکتر کودکان وقت گرفتم برا ساعت6داده.شمام اینجور بودین؟

واینکه  دکتر کودکان  ببرم یا داخلی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم وقتی که بچه بودم اینجوری میشدم رفتم دکتر گفتن که مویرگ های بینیم خیلی نزدیک به سطح هستن باعث میشه با کوچکترین فشاری یا حتی یکم که بینیم خشک بشه سریع خون دماغ بشم بزرگتر که شدم درست شد

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

۱۰سالشه.اینکه میره دهنش از اون جهت نگرانم

ببین عزیزم تو بخش حلق چند تا لوله هست که همه چی رو بهم وسل میکنه و این موضوع باعث میشه که گوش و بینی و دهان بهم مرتبط باشن زیاد نگران کننده نیست چون وقتی خون دماغ میشی برای اینکه تموم شه یا سرتو میگیری بالا یا انگشتتو با نخ میبندن تا جریان خون قطع شه چون وقتی خون میاد پایین یکمیش میره تو حلقش و مزه خون و خود خون رو هم میبینه 

مهندس