2777
2789
عنوان

حرفی که به شوهرم زدم و پشیمونم

1276 بازدید | 22 پست

بچه ها ما دیشب تا دیروقت مهمون داشتیم منم پریود بودم و کلی خسته شدم، امشبم‌مهمون دارم. صبح شوهرم ساعت چهارو نیم ساعت گذاشته بود بیدار شه بره سرکار منم‌گفتم بهش برو تو حال بخواب لباساتم ببر من بیدار نشم. اونم گفت چشم🥹

بعد من اخر این‌هفته برمیگردم شهرستان یک یا دو ماه نمی بینمش. عداب وجدان گرفتم 🥲 کارم زشت بود؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

تحت هیچ شرایطی حتی زمانی که دعوا کردین جا خوابتون جدا نکنید

نذارید عادت کنه بی شما بخوابه

بعدشم چخبره یک ماه و نیم دوماه میری شوهرو ول میکنی

تند تند برو نهایت یک هفته دو هفته بمون برگرد

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نه عیب نداره ادم تو دوران پریودی اعصاب نداره

اره خیلیم خسته بودم واقعا چهار و نیم نمیتونستم باهاش پاشم خوابم بهم بریزه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

گناه دارهولی نیازی نبود تو یک هفته این همه مهمونی پشت سر همنهایتا میخواستن ازتون ناراحت بشن، که اونم ...

اره خیلی زیاده من مهمونی دادن یادم رفته بود حالا امشبم میگم بیان خونه

پنج شنبه نهار رو حتما میبرم رستوران توان ندارم 

نه عزیزم کار درستی انجام دادی

اگر به خودت احترام نزاری بقیه هم یاد میگیرن ازت

جدا ازون شما اگه با پریودی و بدخوابی صبحت رو شروع میکردی تا اخر شب اعصابت خورد بود و نمیتونستی به بقیه کارات برسی حتی ممکن از بدخوابی و خستگی بحثم میکردی

مهموناتم عزیزم این سری رو خونه بودی بقیه رو ببر رستوران یا کمکی بگیر برا پذیرایی

دقیقا ببین مادرهمسرت چجوری مدیریت میکرد همون کارو بکن 

بنظرم نیاز نبود این همه پشت سر هم مهمونی بدید،بقیه هم درک دارن الان موقعیتش نبوده بعدا سر فرصت دعوت میکردید و کاش شما هم صبر میکردید کار همسرتون اون شهرستان ۱۰۰درصد بشه بعد شما هم اونجا میرفتید سرکار و موندگار میشدید،چون شما از اول شک داشتید برید بخاطر بودن کنار همسرتون رفتید الان که ایشون برگشتن دوباره چند ماه دیگه میرن کاش باهاش برمیگشتید🫠