2777
2789
عنوان

توصیه هاتون برای یک مامان کلاس اولی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشق هات را مرتب بنویسکاردستی هات را تمیز و سر وقت درست کن

خطاب به مامانش گفتی؟🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وقتی همش اشتباه مداد بگیره چطور یادش بدم کش بزارم دور انگشتاش خیلی زود خسته میشه الان تا مداد دستش م ...

کش چ مدلی هست 

مثل دهه شصتی ها عمل میکنی بجه رو زده کردی از مداد

باید بچه پیش دبستانی مزفدستادی تا فراسند مداد دست گرفتنش طی زمان، یادبگیره 

ن با کش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگر دیدی برای مشق نوشتن خیلی لفتش میده وهرروز تا شب دفترو کتابش پهنه.اصلا اعصاب خودتو خوردنکن..بذار یکی دوبار  نصفه نیمه مشقشو ببره مدرسه..بامعلمش هماهنگ کن که معلم تذکر جدی بهش بده..چون از معلمش حساب میبره دیگه خودش سروقت تکالیفشو مینویسه..براش زمان معین کن مثلا  تا ساعت ۶وقت داره تکالیفشو بنویسه..بعدش دیگه دفترش جمع میشه واجازه نداره بنویسه‌‌فرداش خودش میدونه ومعلمش

پارسا پسرمامان😍
آخه تکالیف کلاس اولی ها کلا با مادرهاست باور کن

آره درسته😭👍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کش چ مدلی هست مثل دهه شصتی ها عمل میکنی بجه رو زده کردی از مدادباید بچه پیش دبستانی مزفدستادی تا فرا ...

پیش رفته ، نه سئوال کردم چون تو اینستا دیدم ی پست گفته بود از این راهکار استفاده کنید

درس رو براش جذاب کن 

حرفی که زدمو خیلی جدی بگیر 

اگه شروع تحصیلش خوب باشه احتمال خیلی زیاد تا انتها تو مسیر تحصیلی و شغلی موفق میشه 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

پیش رفته ، نه سئوال کردم چون تو اینستا دیدم ی پست گفته بود از این راهکار استفاده کنید

خب پس بلده مداد دست بگیره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اولش واسشون خیلییی سخته ، یکم خنگ بازی درمیارن ( دورازجون خخ ) مخصوصا واسه درس ریاضی خیلی اذیت میشن و اذیت میکنن ، من خواهرم وقتی رفت کلاس اول موقع کرونا بود مجازی بود ، مامانم دیگه نزدیک بود جیغ بزنه    فکرکن خودت میخوای بری مثلا زبان ژاپنی یا چینی یاد بگیری ، همونقدر که واسه شما سخته واسه اونم یاد گرفتن زبان فارسی سخته اولش 

من بچه ندارم اما یه چیزی میتونم بگم اینکه مستقل بارش بیار که توی درس خوندن به تو وابسته نباشه.

و اصلا حساس نباش چون حساسیت نتیجه عکس میده.  

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم...