بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هنوز منت همسرمو میکشم برگرده شخصا از عهدش برنیومدم
حتی اگر برگرده هم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه ادمی که رفته راه رفتن رو یاد گرفته باز هم میره ادمها با دلشون میرن اگه دیگه دلش باهات نیست برگرده هم موندگار نیست پس بهتره رها کنی موقعی که رها میکنی و دیگه بهش فکر نمیکنی از جایی که خودت انتظار نداری یهو میبینی خودش پشیمونمیشه و برمیگرده پس رها کن و پیگیرش نشو
بنظرت چیکار کنم هم کلاسی و هم رشته ایم همش میبینمش
بشین دودوتا ۴ تا کن اگ واقعا مقصر تو بودی ک رابطه تموم شده و اینکه اون پسرم ارزششو داره باهاش حرف بزن اگرم دیدی ک نه بهتره ک حرفی نزنی تو ذهنت با خودت حلش کن و اهداف جدید درست کن
من معتقدم خیلی چیزای ک ما فک میکنیم سخته و نمیشه بخاطر اینه ک توذهنمون حلش نکردیم
یه سری کارا وقتی قشنگن که بدون درخواست انجام بشن ، نه وقتی خودت بگی !- تو زبان لری یه قربون صدقه هست که به نظرم از زیباترین قربون صدقه هاست میگن : هِناسَم وِ خِرِت یعنی نفس هام فدات همینقدر قشنگ ( :💕′️
بهش فکر نکن سخت هست ولی غیر ممکن نیست وقتی به چیزی بچسبی زودتر از دستش میدی برو کار کن رشد کن طوری که حسرت بودن با تو رو بخوره ببین عزیزم روی عزت نفست کار کن مردا از زنان وابسته خوششون نمیاد وقتی ببینه تو برای خودت هدف داری تو بود و نبودت به اون وابسته نیست تو لایف استایل و سبک زندگی شاد و زیبای خودت رو داری سفر میری تفریح میکنی بیشتر راغب هست که باهات باشه ولی وقتی ببینه تو ضعیفی وابسته ای عزت نفست پایینه بیشتر ازت زده میشه روی انرژی زنانه ات کار کن