یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
خدا نرسونده خودت رسوندی . دیدی میگن مثلا لباس گرم بپوش خدا نکرده سرما نخوری ؟ یعنی اگر سرما خوردی خودت کردی خدا نکرده بعدا ننداز گردن خدا . خدا نکرده و خدا هم درستش نمیکنه . خودت کردی و خودت باید درستش کنی . راه حل داره . دو هفته ای از یادت میره ولی باید خودتم بخوای و مراعات کنی .
خیلی وقتا ما بخاطر عشق به فردی دلتنگ نمیشیم درواقع بخاطر تنهایی این حس بهمون دست میده سعی کن برای خودت هدفی تعیین کنی خودتو سرگرم کنی تا کم کم بتونی باشرایط کناربیای