2777
2789
کلاس هفتم چه می دونم روش جدید پول چاپیدنمن که نمی دونستم هزینه جدا داره آخر سال گفتن شما ۱/۵ دیگه با ...

خودمون لالیم مگه؟ یا کوریم؟ الان مثل ۴۰ سال پیش نیست که ۱۰ تا بچه بود مامانه وقت نداشت چک کنه ببینه بچه چیکار میکنه فوقش دوتا بچه ست شکر خدا هم تو مدرسه همه تکالیفو میدن میگن برو خونه با مامانت کار کن دیگه پشتیبان نمیخواد

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

کمک به مدرسه ۷۰۰ دادم .شهریه ۱۵۰۰.هییت امنایی.

کمک به مدرسه زوری نیس نمیتونن اجبارت کنن

من فقط شهریه میدم هرسال 

کمک به مدرسه نمیدم

هییت امنایی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا تعطیلی بهشون ساخته یا بخاطر مصرف برق و گاز ایناس؟

هم کمبود منابع  هم اینکه دانشگاه ها مجازی بشن خیالشون راحت تره

البته نظر منه

بعد چون دو هفته پیش گفتن ترکیبی بعد تکذیب کردن دیگه آدم بیشتر مطمئن میشه  

بخون بالاتر گاومون ۲قلو زاییدهمن سر پسر بزرگم انقد دق خوردم هرروز هرروز جشن و شماره کارتکم اورده بود ...

دیدم 

خدا ازشون نگذره

والا پولدارا هم کم میارن چه برسه به بقیه😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

دیگ چیزی نمونده به شروع این مسائل😂😂

بدبختی از آنچه که فکر می کنید به شما نزدیکتر است🤣🤣

من همیشه دوست داشتم دخترم بزرگ شه بره مدرسه الان پشیمون شدم😂

خودمون لالیم مگه؟ یا کوریم؟ الان مثل ۴۰ سال پیش نیست که ۱۰ تا بچه بود مامانه وقت نداشت چک کنه ببینه ...

همون 

ولی چون این مدرسه مثلا تو تهران رتبه سوم و داشت  گفتیم حتما خیلی آسه دیگه هر چی میگفتن قبول میکردیم که یه وقت بیرونش نکنن،دولتی هست

ولی پارسال که پسرم رفت دیدم همش الکیه فقط اسم در کرده 

به قول شما این اداها چیه بخوان بخونن میخونن دیگه

ما هم که تو کرونا خودمون همه چی یادشون دادیم بلدیم