2777
2789
من فکر کردم ۵۰۰ هست چطوریه همونروز که بری بهت لباس تحویل میدن ؟ من کی برم هنوز نرفتم تا کی مهلت هست

من ماه پیش گرفتم 

نه یه روز میری واسه اندازه گیری بعد دو هفته میری پرو اگه اندازه بود میگیری اگه مثل واسه ما تن خودشون دوخته باشن دوباره اندازه میزنن یه هفته هم صبر میکنی کوچیکش کنن😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خاک توسرشون فکر جیب مردم نیستن اونی که چندتابچه مدرسه ای داره وکارگره باید چی کار کنه

این حداقل نیاز بچه هست دیگه

سالی یه تومن دوتومن پول لباس در برابر هزینه های بچه که پولی نیست

قبل چندتا بچه دار شدن باید فکر کرد بهش دیگه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید برای لوازم تحریر چی بگیرم باید از مدرسه بپرسم

به ما لیست دادن خودشون میگن چی بخرید

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

فقط لباس مدرسه ک‌نیست لباس بیرون و خونه و کل خرج طول مدرسه هم هست .

هرکسی بچه دار میشه باید فکر اینجاهارو بکنه دیگه

قدیم که نیست 

الان مردم آگاه شدن خداروشکر

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

اوه چه پروسه طولانی من چقد بیخیال هنوز نرفتم

من همون روز که برگه دادن بریم تولیدی رفتم گفتم دیر بشه شلوغ میشه منم اصلا حوصله شلوغی و صف وایسادن ندارم😅 تازه تولیدیا فقط واسه یه مدرسه رو نمی گیرن که ما رفتیم از ۶ تا مدرسه سفارش گرفتن الان اونجا قیامته من خوب موقعی رفتم هیچکی نبود😅

من همون روز که برگه دادن بریم تولیدی رفتم گفتم دیر بشه شلوغ میشه منم اصلا حوصله شلوغی و صف وایسادن ن ...

من نرفتم چون ترسیدم ج نگ بشه مجازی شه الکی هزینه ندم منتظرم تکلیف روشن شه 😃