2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله "Roast me, no filter, no mercy" به طور کلی به معنای این است که شخص می‌خواهد مورد انتقاد یا شوخی‌های تند و بی‌رحمانه قرار بگیرد و هیچ چیز را سانسور نکند. این عبارت در جوک‌ها یا مکالمات دوستانه به کار می‌رود، جایی که افراد می‌خواهند با همدیگر شوخی کنند و خودشان را به چالش بکشند.

اما باید یادآوری کرد که این نوع شوخی ممکن است برای برخی افراد ناراحت‌کننده باشد، بنابراین در هر شرایطی مهم است که به احساسات دیگران احترام بگذاریم. آیا چیزی هست که بخواهید راجع بهش بیشتر بدونید؟ 😊

اینم بعدش گفت

من اینجا هستم که با محبت و دوستی با شما صحبت کنم! می‌خواهید درباره خودتان صحبت کنید یا شاید موضوع دی ...

احتمالا قبلا باهاش چت نکردی یا متن فارسیشو فرستادی

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

نه همین متنی ک نوشتیرو کپی کردمچرا اتفاقا چت میکنم هم خودم هم پسرمنرم افزار ویرا

این ک من گفتم اسمش چت جی بی تی هست ،ویرا نیست 

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍