یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای کاش زمان برگرده به اون وقتی که با اشکنه ای،املتی چیزی دورهم جمع می شدیم وخوش می گذشت. من یکی که خونه نشین شدم!می دونیدچرا؟چون یکی از اقوام که ازاول زندگی هم پول داشت وهم اداره شوهرش رستوران داشتندبامبلغ کم،خانواده شوهروهمه رودعوت می کرداونجا،قیمتش نسبت به بیرون کمترازیک سومه وزحمت درست کردن هم که نداره،خلاصه که ایشون شدن سوگلی والگوی اقوام. الانم که شوهره بازنشسته شده هم پولشودارندهم شوهرش دراختیار خانم هست برای خرید وتدارکات وکمک توپختن وشستن وهمه چی،برعکسش همسرمن از اول درآمدآنچنانی نداشت وباتوجه به سن کم ودرامدکم من نمی تونستم مثل اون پذیرایی فراهم کنم،من صدزندگیمومیذاشتم برای پذیرایی ولی ولی ولی امان ازمردم شکم پرست که تا تونستن مقایسه کردندوسرکوفت زدن،الانم هیچ کس روقلبا دوست نداره ولی یک سفره های رنگارنگ براشون پهن میکنه که همه تعریف وتمجیدش می کنند.ای کاش به دلهانگاه کنیم نه به سفره های رنگارنگ، به قول یک خدابیامرزی که می گفت این رنگارنگا یکی دوساعت بعدش میره توچاه،دنبال دلهای مهربون وآدمای خوش قلب باشیدکه اینامهمه.ولی چه فایده که تودنیای امروزجای ارزش وضدارزش عوض شده!!ای کاش دورهمی های ساده باشه که همه بتونن رفت وآمدکنند.نه به خاطر پذیرایی ورسیدگی به شکمها