2777
2789
عنوان

از بی پولی شوهرم دیشب خجالت کشیدم

1170 بازدید | 53 پست

دیشب خواهر شوهرم و برادر شوهرم اومده بودن خونم بدون دعوت 

نتونستم مرغ و گوشت بگیرم شام ساده گذاشتم 

خیلی خجالت کشیدم مخصوص که برادر شوهرم هم نامزد دختر خالم 

🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ک بدون اطلاع قبلی و دعوت میاد خونت بایدم شام ساده میل کنه.. خودتو الکی سر هر چیزی ناراحت نکن.. اگه هم خیلی ناراحتی میتونی یکبار دعوت بگیری باب میلت پذیرایی کنی.. والاه من خودمم خونم هیچوقت میوه پیدا نمیشه هر کی خونم میاد چه خودی چه غریبه با چایی خالی پذیرایی میکنم.

یکی ک بدون اطلاع قبلی و دعوت میاد خونت بایدم شام ساده میل کنه.. خودتو الکی سر هر چیزی ناراحت نکن.. ا ...

ی کم تخمه وشکلات تو خونه داشته باش همونم کافیه ....یا ذرت بگیر خودت پفیلا درست کن خیلی به صرفه اس 

عزیزم خجالت برای چی، تو همه خانواده ها و خونه ها موقعی هست که چیزی پیدا نشه حتی اونا ک اوضاع خیلی خوبی دارن هم گاهی ندارن ....

وقت برای جبران زیاده همین ک احترام گذاشتی و شام پختی کافیه ، میتونستی مثل خیلی خانما اصلا به روی خودت نیاری تا اخر هم برن ولی تو معرفت بخرج دادی شام حتی سادش را تهیه کردی ....ب همین میگن مهمون نوازی ، 

ی مهمون گشاده رویی و استقبال را دوست داره ،کسی برای شکم جایی نمیره، اگه هم خواست بره بیخود میکنه سر زده میره ...

والا من جای اونا بودم بیشتر خجاات میکشیدم. من حتی بدون دعوت خونه مامانمم چیزی نمیخورم مگه دیگه اصرار ...

والا اونا ببشتر باید خجالت بکشن شاید ادم وقت نکرده بره قند و‌چایی هم بخره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ولی من درک میکنم تو بخاطر اینکه ساده گذاشتی ناراحت نیستی چون حس اینکه نداشتی ناراحتی... منم خیلی وقتا همچین حسایی تجربه میکنم همه هم مالی نیس... خودت رو اذیت نکن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️