2777
2789

میخواییم  سقف سالن و اشپزخونه رو ب علاوه درهای اتاق خوابو رنگ کنیم بعد رنگکار اوردیم گفتم همشون باهم ۷تومن..بعد یکی از بستگان اومد گفت خودت رنگ کن یعنی ب شوهرم گفت..گفت راحته و این حرفا ..چرا اینقد پول بدی..ولی رنکگار گفته بود سقف موج داره باید خوب کار شه..درای اتاق هم قهوه ای ان میخوام سفید کنم گفت رنگشون زیر سازی میخواد چون تبدیل قهوه ای ب سفید سخته ..بگم اون اشنایی ک گفت ادم خیلی خسیسی هست..بعد من گفتم اخه خوده رنگا فقط حدود ۴میلیون میشن 

نه خودت بخوای یرتیکه بزن ببین اگه میتونی اره ولی خو رنگ زن بهتر درمیارن برات

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا خوب گفته به خدا من دیشب پیام دادم ب رنگ‌کار ی اتاق   ۱۵متری۱۲ متری و ی ۸ متری رو گفت ۱۲ میلیون

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم اتفاقا الان شوهرم درگیر رنگ کردن راه پله هاست و درای خونه 

خیلی راحت فقط باید قلقش رو بلد باشید 

قبلا هم خودش دیوارا و سقف و اینا رو دو سال قبل رنگ کرده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

میشه رنگ کرد ولی قطعا تمیز در نمیاد مخصوصا رنگ درها 

حالا اگر دیوار بود فقط یه چیزی 

ولی در خودتون بزنید خیلی بد میشه 

علامت فرچه رنگ میمونه مخصوصا اینکه زیرش تیره هست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اگ دیوارا زخم و خراب باشن نمیتونین خوب درش بیارین انگار پول و ریختین دور

نه عزیزم خرابم باشه باید بتونه بزنی  سمباده و اینا خیلی تمیز در میاد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
آره عزیزم اتفاقا الان شوهرم درگیر رنگ کردن راه پله هاست و درای خونه خیلی راحت فقط باید قلقش رو بلد ب ...

شما فک کنم همسرتون فنی ایناش خوب باشه..من همسرم نهایت بتونه ی لامپ عوض کنه..خخخ