2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رژیم کالری شمار وزن کم کن. تا غذاتو کم نکنی هیچ باشگاهی فایده نداره

چند روز کالریذشماری میکنم بعد میزنم زیرش

الان شما میدونی برای کاهش چقدر باید در روز کالری مصرف کنم

من این روش رو انجام دادم 

کلا سیر هستم صبحانه رو خوب بخور وناهارتو عصر بخور دیگه میلی به شام نداری آرام آرام ناهارات در حد ۳ قاشق میشه وبه جای خوراکی هویج وخیار وکلی بخور هر ماه ۵ کیلو لاغر میشی

چند روز کالریذشماری میکنم بعد میزنم زیرشالان شما میدونی برای کاهش چقدر باید در روز کالری مصرف کنم

پس برو مشاور تغذیه. ما تو باشگاه یکی رو داریم به گفته خودش ۸۰ کیلو کم کرده تو یه سال. خیلی راضی بود خودش.

چند روز کالریذشماری میکنم بعد میزنم زیرشالان شما میدونی برای کاهش چقدر باید در روز کالری مصرف کنم

با ۱۶۰۰ کالری شروع کن و هر هفته پنجاه کالری کم کن. تا به ۱۴۰۰ کالری برسی. کم کم وزن کم کن ک اذیت نشی. از کالری شمار کرفس میتونی استفاده کنی

کالری شماری نکردی یعنی کلا چند کیلو کم کردی

من هر ماه ۴ کیلو لاغر شدم ۷ کیلو تو دوماه البته من ۴۴ سالمه وزنم ۶۷ شده قدم ۱۷۰ هست لاغرتر بشم استخون برام میمونه فعلا رژیم نمیگرم ولی دیگه اشتهام کور شده همیشه خدا سیرم البته چون سنم بالاست کمتر وزن کم میکنم شا شاید بیشتر وزن کم کنید کاری شمار چیه دیگه غذا تو کم کن 

خیلی تنبلم هی امروز فردا میکنم برای باشگاه

نیاز ب اراده داره دلو بزن ب دریا برو سریع ثبت نام کنم اینقد دست دست نکن ک با دست دست کردنو این پاعو اون پا کردن ن تنها چیزی درست نمیشه همه چی بدتر از قبلم میشه

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!