2777
2789

چرااینکارو کرد  

بار اولش نیست خیلی باهم صمیمی هستیم 

اونقدی ک بااین خوبم با دوستای دانشگاهم صمیمی نیستم خیلی دوستیمون طولانیه از دهم دوست بودیم

کوچکترین چیزارو ب هم میگیم 

ولی هر چند بار همهی اکانت هاش رو پاک میکنه زنگ بزنمم جواب نمیده 

همه ی اکانت هاشو  پاک میکنه بعد یکی دوهفته باز سروکلهش پیدا بشع این دفعه دیگه بهش پیام نمیدم شاید اونقدری ک من حس میکنم دوست صمیمی و 1 منه من برای اون نیستم بنظرشما دلیل این رفتار چیه

من اگ بخوام تنها باشم اپ و حذف نصب میکنم بهش میگم  مدت نیستم بخاطر امتحان یا افسردگی یا فلان بای ولی این اصن عجیبه

امضا میخوای چیکار 

شما حس صمیمیت دارید اون نه

بدبختی اینجاست ک خیلی  ی جوریه بعضی وقتا اینجوری تنهام میزاره میره بعضی وقتا بر میگرده هر 2 ثانیه بر میگرده میکه سلام خوبی چطوری باهام حرف میزنه همه ی زندگیشو ریز ب ریز میگه بهم خیلی دوسش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه واقعا ادم میمونه تو قلبش چیه 

امضا میخوای چیکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینجاست ک خیلی ی جوریه بعضی وقتا اینجوری تنهام میزاره میره بعضی وقتا بر میگرده هر 2 ثانیه بر ...

خوب این دیگه نشون از مشکلات شخصی اون طرف داره، من باشم خودم رو درگیر همچین ادمی نمی کنم

کار دوستت نرماله، شما عجیب فکر میکنی که بهش فضا نمیدی و فک میکنی باید بیس چاری همه چیشو گزارش کنه!! شاید اصلا نه رو مود گزارش بوده نه هیچی فقط رو مود دیلیت اکانت بوده همین!! 

بیخیال اسی حساس نشو💖💖

بدبختی اینجاست ک خیلی ی جوریه بعضی وقتا اینجوری تنهام میزاره میره بعضی وقتا بر میگرده هر 2 ثانیه بر ...

ببین ی دوست داشتم خیلی خیلیباهچ صمیمی بودیم خیلیا بعدیروزبعدده سال گفت کوشیم تایکماه دستم نیست رفت  ک رفت بعدیبارزنک زدم خونشون باشماره جدیدش زنگ زدهفته بعدپیام دادیکماه نیستم نگوخانم حسودبوده برااینکه ماسه ماشین عادی خریدیم حسادت میکرده امیدوارم دوست شمانباشه