برای داداشتون،پارتنر،پدر،رفیق و کلا هر پسری که دورتونه و بهش نزدیکین
این کار خیلی خوشحالشون میکنه :))
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برای شوهرم کادو بلیط و نوبت ماساژ و استخر و جکوزی و سونا گرفتم با حموم سنتی متاسفانه لیاقت نداشت ...
هعی امان از مرد بی لیاقت
مرد اگه مرد باشه هر هدیه ای از طرف کسی که براش عزیزه دریافت کنه براش ارزشمنده و خوشحال میشه
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
وای اصلا ب دستگاه جوش و دریل برا کادو فکر نکرده بودم😄 اتفاقا شوهر منم عاشق این لوازم هاست
الان لنگ وسیله نیست همه چیش توی این ده سال کامل شده...از این به بعد نمیدونم چی بگیرم براش...دفعه اول براش جعبه ابزار کامل گرفته بودم..... مونده بود میگفت چی به عقلت رسیده... البته من خودمم عاشق این وسایلم خیلی خوشگلن