نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
توهم کیسه اب گرم بزار مدیتیشن و یوگای مخصوص دوران پریود انجام بده اروم میشی
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امروز بخاطر یه چیز مسخره داشتم زار میزدم بعد وسط گریه خودم خندم گرفت که برای این چیز دارم گریه میکنم😂😂😂
کلا پریود خیلی باحاله
ادم با جنبه های مخفی شخصیت خودش روبرو میشه😂😂😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
کاش فردا پریود شم سه روزه از موعدش گذشته توهم کیسه اب گرم بزار مدیتیشن و یوگای مخصوص دوران پریود انج ...
نکنه حامله باشیی
اره عزیزم همه این کارارو انجام دادم
از اون کمربندا هست که گرم میکنه شکمو،اسمشو نمیدونم،اونو خریدم خوبه
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
منم واقعا تو سخت ترین شرایط که ۱۲ روز باید ۹ ساعت بدون نشستن پا وایمیستادم ۸ روزشو پریود بودم
آخی عزیزم درک میکنم خیلییی سختههه
نکنه حامله باشییاره عزیزم همه این کارارو انجام دادم از اون کمربندا هست که گرم میکنه شکمو،اسمشو نمیدو ...
خاکی ؟ 😂
شوهر کجا بود دختر من تو دوران عقدم ، دخترم 😁
خوب کردی افرین
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من هر بار میمیرمو زنده میشم تنها چیزی که یکم ارومم میکنه کترولاک وریدیهمث معتادا شدم همش یه سرنگ دست ...
وای عزیزم عوارض داره فکر کنم
به هر حال باید تحمل کنیم ما دخترا خیلی قوییم واقعا
منم تو همین شرایطم امروز بخاطر یه چیز مسخره داشتم زار میزدم بعد وسط گریه خودم خندم گرفت که برای این ...
دقیقا،من اصلا تو پریودی مغزم رد میده خخخ