2777
2789

کمپوت و خیار شور آره ولی پنیر باید داخل یخچال باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

کمپوت اگر پلمپ باشه میشه.

خیار شور هم ریسکه.

ولی پنیر باید داخل یخچال باشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادر شوهر خوبیمال من که ۱۳ سال فقط یکبار یک دبه دوکیلو ای ترشی بهم داده

نه بابا این بنده خدا هرچی از دستش برمیاد درست میکنه از انواع مربا و شربت  و ترشی و پنیر و خیارشور و لواشک و الو وزردالو خشک بگیر ک خودش درست میکنه و خیلی چیزارو هم می‌خره میده

نه بابا این بنده خدا هرچی از دستش برمیاد درست میکنه از انواع مربا و شربت و ترشی و پنیر و خیارشور و ...

خدا عمرش طولانی کنه 

قدرش بدون 

مال من فقط میخواد از پسراش بکشه پنج طبقه خونه اجاره میده باز سیر نمیشه 

خدا عمرش طولانی کنه قدرش بدون مال من فقط میخواد از پسراش بکشه پنج طبقه خونه اجاره میده باز سیر نمیشه

اره من قدرش رو میدونم اون یکی جاری هام قدرنمیدونن و اصلا یه شام هم نمی‌برند خونشون یا حتی یه دکتر هم نمی‌برن ولی باز به اونا هم اندازه ما میرسه و اینه که ناراحتم میکنه من انتظار دارم حداقل یه فرقی بزاره بین ما

اره من قدرش رو میدونم اون یکی جاری هام قدرنمیدونن و اصلا یه شام هم نمی‌برند خونشون یا حتی یه دکتر هم ...

پس بدون مادر شوهرت خیلی مهربونه 

مال من انقد کینه ای هست که یکم اخم کنی زندگیت نابود می‌کنه 

ببین همینم از خوبیش به دل نگیر