2777
2789
عنوان

تولد پنج سالگی دخترمه

127 بازدید | 29 پست

میخوام ۳ نفره جشن بگیرم امسال هرسال همش بدو بدو میکنم برا یه مشت ادم تهش یکی میاد یکی نمیاد بچه ها دعوا میکنن شلوغ میکنن خرج بیخود برا ی مشت ادم که میخورن و میرن و شلوغیاش میمونه برای من میخوام امسال ببرمش پارک ببرمش بستنی ببرمش رستوران کادو خوب بهش بدم سوپرایزش کنم باباشم مرخصی بگیره پیشش باشه

به خانواده خودم گفتم گفتن باشه کادوشو میدیم

مادرشوهرم ول کن نیست مدام میگه چرا تولد نمیگیری بگیر گناه داره خودم کیک میپزم فلان و و و منم روم نیست بگمش خانوادگیه هرچی به شوهرم میگم بهش بکو هی دست دست میکنه موندم چی کنم اخر سر این قضیه یحث میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امسال تولد دخترم یه بار سه تایی گرفتیم کنار دریا.یه بار هم تو خونه دعوت کردیم البته تعداد کم بود حدود ۱۵ نفر شدیم.اگه دخترم اصرار نمیکرد همون سه تایی کافی بود

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

خو کنی فقط خوتون بون بهتره

چنه ملت کنن همچو حونت ریزن یک

به خوسیت هم بگو ناراحتی خوت جشن بگر

سیس ایما هم یوم

تولدس هم موارکس بو گلم با😘😘😘

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

موندن نداره بگو هر سال که نمیشه تولد بگیریم امسال نمیخوایم تولد بگیریم میخوام ببرمش شهر بازی براش خا ...

نه که نخوام میخوام خودم کیک بپزم کوچیک چندتا بادکنکم بزنم به دیوار اتاقش نمیخوام شورشو دربیارم نمیخوام خرج الکی کنم

من خانواده خودم تعدادشون ماشالله زیاده خونم ۶۰ متره فقط خانواده خودم به تنهایی ۱۳ نفرن بچه مچه زیاده

وااااای میخورنمممممممممم درسته قورتم میدنچمدبار دعوامون شده حالا فک میکنن از قصد این کارو کردم

خب جرعت یه حرف ساده نداری.ما چی بگیم....پس چیزی نگو...برو همه ی کارهارو انجام بده.عکس بگیر استوری کن.😂👍تولدشم مبارک🌱💖

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ما امسال تولد دخترم یه بار سه تایی گرفتیم کنار دریا.یه بار هم تو خونه دعوت کردیم البته تعداد کم بود ...

دختر منم دورهمی دوست داره اما چه فایده اگر دعوت کنم تمام این امتیازا رو از دست میده دیگه باباش مرخصی نمیگیره منم باید تمام روز درگیر درست کردن ژله و این چیزا باشم