2777
2789
عنوان

چه شکلی نامزدمو منصرف کنم از کربلا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 55 پست

استارتر داری زور میگی واقعا . مگه کربلا رفتن چقدر طول میکشه ؟ یه هفته . اینطوری به دست و پای مردت نپیچ و ذله اش نکن. این نظر من

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوشم نمیاد اخه تو کشور عرب نه امنه نه تمیزه نه هیچی

نه عزیزم. اینطوری هم که میگی و فکر میکنی نیست. من خودم پنج تا شاگرد عراقی دارم والااا اینقدر باکلاس و متمول و متمدن ، که آدم حظ میکنه . کزبلادهم چون نرفتی میگی . فرق آن چنانی با هتل های مثلا امام رضای خودمون ندارن . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزيزم دوست نداشتن دليل خوبي براي همچين سفري نيست.من خودم فرداعازمم و اگر جاي توبودم با روي خندان نامزدمو راهي ميكردم،فراموش نكن هرچقدر بيشتر چيزي رو از كسي منع كني طرف مقابل بيستر براي رسيدن بهش تلاش مي كنه .عادي باش و عادي رفتار كن

اخه عزيزم دوست نداشتن دليل خوبي براي همچين سفري نيست.من خودم فرداعازمم و اگر جاي توبودم با روي خندان ...

رفتی میشه تعریف کنی چجوریه ؟؟ شاید بدونم دلم اروم تر شه یکم

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

دلت از چیش آروم بشه عزیزم؟؟؟

والا ترکیه هم امن نیس.هرازگاهی یه حمله توش اتفاق می افته.

همین امروز مدارس انگلستان به خاطر یه تهدید ایمیلی بسته بوده.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

تو آمریکا هرچند وقت یبار یه دانس آموز همکلاسیها و معلمها رو به رگبار میبنده.

تو سینما دارن فیلم نگاه میکنن یهو به رگبار گلوله بسته میشن.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

اعتقاد من اینه اگه قراره اتفاقی برای ادم بیافته تو خونه خودت هم می افته.

اعتقاد من اینه اگه قراره اتفاقی برای ادم بیافته تو خونه خودت هم می افته.

الان مثلا با این‌حرفا اروم‌میشم ؟

بد تر کردی که اینا چیه میگی بهم

سلام عزيزم

بله رفتم سه چهارروزي ميشه هم برگشتم

فقط ميتونم بگم خيلي عالي بود واقعا به معناي واقعي كلمه عالي بود انشالله قسمت خودتون بشه از نزديك ببيند و حس الان من رو درك كنيد

اينجوري از شرايطش بگم بهتره

سه روزاول و تو نجف هستيم البته من يك ساعت هم تو هتل بند نميشم مدام يا حرمم يا بازار سه روزدوم هم كربلا هستيم ،هتل هاي نجف نسبت به هتل هاي كربلا درجه اشو پايين تره چون نجف شهركوچكتري نسبت به كربلاست ولي اينقدري امنيت داره كه ساعت سه صبح من با مامانم براي نماز صبح راهي حرم ميشيم.

كربلا هم كه گفتم عاليه روزا هفتم ميبرم سامرا و كاظمين ،البته امسال اولين سالي بود كه زيارت سامرا قسمتم شد ولي به خاطر اينكه تازه اين شهر ازاد شده توقف زياد نداريم نهايتا دوساعت و مقصد اخر هم كاظمينه كه شب رو اونجا ميخوابيم و فرداش راهي مرز ميشيم

اينم خلاصه ايي از سفر كربلا

البته اينو بگم اگه از لحاظ بهداشت به هيچ عنوان خوب نيستن و به ايران نميرسه ولي چون زائر ايراني خيلي داره اصلا حس نمي كني كه از كشور خارج شدي .درضمن اگر از سمت دفاتر زيارتي هاي مطمئن ثبت نام بشه ،مثلا ما هميشه با شركت شمسا ميريم و همه ي مواد اوليه ي غذاهامون هم از ايران تهيه ميشه و اشپزهاي ايراني هم زحمت پخت غذا روميكشن ومدير كاروان هم تاكيد مي كنه هيچي از بيرون براي خوردن نگيريد چون الحمدالله شرايط رسيدگي خودشون ازغذا تا ميوه عالي هستش

اينم توضيح كامل و جامع

اينجوري از شرايطش بگم بهتره سه روزاول و تو نجف هستيم البته من يك ساعت هم تو هتل بند نميشم مدام يا ح ...

مرسی عزبزم نامزدمم ایشالله اردیبهشت میره